Манчини призна: Искаме Фернандо Торес

11:57
Манчини призна: Искаме Фернандо Торес
Ситуацията около бъдещето на нападателя на Ливърпул Фернандо Торес се усложнява все повече. Днес мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че клубът му проявява сериозен интерес към привличането на испанския национал още до края на този трансферен прозорец.

Както е известно "гражданите" вече си осигуриха подписите на Жером Боатенг, Александър Коларов, Яя Туре и Давид Силва, а сега искат и Хлапето в състава си.

"Торес е един от най-добрите нападатели в света. Той вече има тригодишен опит във Висшата лига и би се вписал чудесно в нашия състав. Все пак всичко зависи от цената, която ще поискат от Ливърпул, както и от това дали играчът има желание да премине при нас", коментира Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
27.07.2010 17:18

Notlike не знам какво искаш да кажеш с това,но като не играе даден играч просто се маха от клуба.В отборите има по 25 картотекирани играчи не може всички да играят *wink* .

Notlike
27.07.2010 13:22

Crissstiano, когато видиш някой харесван играч от теб да играе по 15 минути за две седмици в 3-4 мача, едва ли ще ти е все тая... ама какво да ти кажа на теб - освен Кристияно Роналдо и настоящия му клуб друго едва ли те интересува..

gerrard_LFC8
26.07.2010 22:55

Стига толкова: Торес НЕ СЕ продава! *stop* *cigarette*

Crissstiano
26.07.2010 14:22

ceco26 тва беше много малоумно,че разваляли удоволствието на хората да гледат любимите си футболисти в любимите си клубове,все едно сега някой фен на Атлетико Мадрид да почне да се жалва,че Ливърпул са купили Торес.Просто предлагат на играчите по-добри финансови условия и добри перспективи в бъдеще и вече идва момента,в който играча сам решава бъдещето си,защото никой не му е опрял пистолета в главата и да му е казал да се маха,просто ако не е доволен от нещо в клуба си тръгва.

ceco26
26.07.2010 13:03

На тези и на Реал Мадрид трябва да им се забрани да купуват играчи и само от академиите си да ползват, докато се научат на тази игра, защото само с пари и доказани играчи само развалят удоволствието на хората да наблюдават любимите си футболисти в любимите си клубове! *thumb_down* *sick*

ManUtdTillidie
26.07.2010 12:01

A то има ли изобщо някой които да НЕ искате , ебаси смешния отбор , стига един играч да е с звезден статус го искат , дано изпаднат тези идиоти.