Платини празнува уволнението

10:55
Платини празнува уволнението
Мишел Платини съвсем го удари на уволнение в София. Броени дни след като се разбра, че от ЦСКА ще го изгонят дисциплинарно, нападателят реши да се наслаждава максимално на последните си нощи в София.

В събота срещу неделя Платини вилня до зори в заведение в Студентски град в София, а асистенции с чашката му правеха четири знойни българки. Нощният отбор на Мишел се представи далече по-запомнящо се спрямо изявите на адаша на шефа на УЕФА с червената фланелка, информира "24 часа".

8 дни по-рано Мишел Платини бе арестуван. Бил обявил номерата на колата си за крадени. После ги намерил и ги сложил на автомобила си, но не уведомил полицията. Патрул от 4-о РПУ го помислил за крадец и го сгащил.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов го извади лично от ареста. Нареди на играча да замине на лагер в Банско с юношите до 19 години. Платини обаче не се яви на сбора. Отказал да се качи на автобуса и два дни по-късно с юношите младша възраст. Затова и от "Армията" обявиха, че ще го уволнят дисциплинарно.

Преди да се върне да прави магарии у нас, той саботирал трансфера си в Китай. Бил спазарил годишна заплата от 300 000 долара, но отказал да се съблече и за една тренировка. Платини дойде преди година от Черноморец и започна със страхотен гол срещу Фулъм, но после тръгна по стъпките на недостижимия засега пакостник от Левски Юсеф Рабех.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация