Треньорът на Жилина: Литекс e по-силен от Левски

08:37
Треньорът на Жилина: Литекс e по-силен от Левски
Треньорът на Жилина Павел Хапал говори пред журналисти в Словакия и България за предстоящия мач с Литекс, както и за дербито със Слован. Хапал е обладан от противоречиви настроения дали отборът му е способен да спечели нещо от първия мач в Ловеч.

- Г-н Хапал, преди две години Жилина отстрани Левски за Купата на УЕФА. Сега отборът е в България отново, но за мач с Литекс.

- Преди две години друг беше треньорът на Жилина, не аз. Така че за онзи мач не мога да говоря, макар че го помня много добре. За Литекс мога да кажа, че е квалитетен отбор, притежава отлични футболисти. Мисля, че е по-силен съперник, отколкото беше Левски тогава.

- В Жилина нещата като че ли не вървят по най-добрия начин? Загубихте и от Биркиркара в Малта, сега направихте 2:2 със Слован.

- Вижте, аз съм доволен от това, което показахме срещу Слован. Намерихме морални сили да изравним, след като ни водеха с 2:0. При първия гол допуснахме много елементарна грешка. В онзи мач в Малта просто късметът не беше на наша страна. Имахме много положения за гол, но не успяхме да вкараме.

- Кои са силните и слабите страни на Литекс?

- Гледах записи от мачове на отбора. Силните страни са много, на първо място поставям играта в офанзивен план. Мисля обаче, че и ние имаме какво да покажем срещу нашите съперници от България. Така че може да очаквате оспорван мач.

- Имате ли контузени играчи?

- Да, за две момчета не е ясно дали ще могат да вземат участие.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
26.07.2010 17:07

Едно е сигурно, "Литекс" ще подходи по-сериозно и по-трезво към двубоя си с "Жилина". На "Герена" винаги са страдали от помпозна и фалшиво приповдигната представа за собствените си стойности (както и в момента) и това им е струвало многократните срамни епизоди в евроисторията. ... "Литекс" са по-трезвомислещи , а треньорът им е разумен човек и ще си направи добре стратегията....Надявам се , че "Литекс" няма да повторят срама от преди две години и ще елиминират словашкия тим. Пожелавам им го .

DenteMente
26.07.2010 15:17

Ще кажеме,че Жилина са по-слаби от тогава и то е ясно за всеки нормален футболен фен *wink* Другото което ще кажа е,че Левски сега са 3 пъти по-силни от тогава и 3-тото нещо което ще кажа е УСПЕХ на Литекс мисля,че може да ги ударят тук 2-0 примерно *thumb_up*

levskar_95
26.07.2010 13:49

Ще кажа само едно бате Борисоа какво стана 4:0 маи *lol* и ние паднахме ама вашто на нищо не прилича *lol*

dracula88
26.07.2010 13:40

Хмм...! Фашисти vs. Комунисти
Нали знаете, че първите винаги са губещи в исторически план. Цяла Европа и цял свят мразят фашисти, а говедата сте точно такива! Както вашия водач Хитлер - едно нещастно недоносче.
Колкото до комунистите: не съм им симпатизант, но по времето на бай Тошо си живяхме по-добре. И ФК Кенефски и ЦСКА се представяха по-добре от колкото сега.

Scousertilldie
26.07.2010 12:18

Ше кажа, че литекс бяха по-силни миналия сезон, сега Левски е най-силния отбор в А ПФГ. Ще докажем в неделя срещу комунистите!

niko9
26.07.2010 11:51

*lol* А така Левскарите кво ще кажете *thumb_up*