Моуриньо иска Амаури на \"Бернабеу\"

18:02
Моуриньо иска Амаури на \"Бернабеу\"
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо проявява сериозен интерес към бразилския таран на Ювентус Амаури, съобщават "Марка" и "Кориере Дело Спорт".

Според информациите Специалния иска Амаури като заместник на Раул, който премина в Шалке 04.

Ако трансферът се осъществи бразилецът ще бъде със статут на резерва на "Сантяго Бернабеу", тъй като в офанзивен план "Белия балет" разполага с изключителни изпълнетели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
26.07.2010 00:51

При такъв умрел сезон за ЮВЕ като миналия , не може да виним Амаури за слабата игра. И той е човек ,и той може да има спад във формата.Като цяло за мене Амаури е с класи над дървото Якуинта.И двамата играят добре с глава , но Амаури има леко предимство.Да не говорим за техника.Ако Амаури намери формата си и ЮВЕНТУС играе добре няма да се очудя дори да стане голмайстор на първенството тази година. Всички винят Амаури , че не вкарва , а това ,че ни вкараха повече голове отколкото сме вкарали ,защо никой не вини защитата/вратарите. Единственият, който го отнесе беше Канаваро.

Juventus_tifoz
25.07.2010 21:54

За мен играч като него не е за Юве. Не може да се говори за сравнение с Трезеге. Миналата година Амаури играеше редовно (почти във всички мачове) и вкара само 5 гола, а Трезеге имаше и контузии и вкара двойно колкото него, а е изиграл мачове наполовина.

Kalinho
25.07.2010 21:40

Абе Амаури в Палермо и с крака добре се справяше *smile* все пак си е бразилец и колкото и да е има доста добра техника. В Юве добре тръгна ама си мисля, че проблема е че тренъора не може да му намери най - доброто място. Според мен Якуинта и Трезеге (щото вече е старичък) са с класа под него

Juventus_tifoz
25.07.2010 21:11

Амаури е добър само когато играе с глава. Гледам всеки мач на Юве от много време. И мога да кажа, че 95 % от головете си ги е вкарал с глава. Бележеше редовно през първите няколко месеца, когато Юве го купиха, но от тогава вкарва средно на по 5 мача веднъж. Просто за него трябва да се центрира. Незнам дали има нападател който да игре така добре с глава като него. Но вече много рядко вкарва. Според мен ще е добре, ако Юве вземе друг, обаче класен нападател на негово място.

manutd_forlife
25.07.2010 20:49

да много е добър ама не трябва да ходи в реал там е пълно с нападатели и няма смисъл да седи само резерва

Fi4o_CskA
25.07.2010 20:38

и според мен е много добър дано този трансфер да не се осъществи и да си остане в юве *beer*

Kalinho
25.07.2010 20:27

Абе, не знам от кога гледате футбол, ама само едно ще ви кажа - Амаури е супер играч *smile* един от най - добрите нападатели, това, че в Юве тренъорите са боклуци е друг въпрос. Преди да иде в Юве беше машина за голове

shizofrenik
25.07.2010 18:51

Ювентус ще са супер късметлий ако тоя се махне .