Скъсаха Антон Генов на съдийски тест, отпада за Вечното дерби

15:39
Скъсаха Антон Генов на съдийски тест, отпада за Вечното дерби
Топреферът ни Антон Генов не издържа физическия тест на семинара в Сливен. Той нямаше проблеми със спринтовите отсечки, но не успя да влезе в норматива на дългото бягане на последната обиколка.

Автоматично това го вади от съдийските наряди за 1 месец. В края на август непокрилите теста ще получат възможност за нов опит.

Това означава, че Генов със сигурност няма да ръководи ЦСКА Левски. Габровецът беше фаворит за Вечното дерби, а сега ще се избира между Станислав Тодоров и Николай Йорданов.

"Яд ме е, защото тренирах и се чувствах подготвен. Но и това се случва и трябва да го приема.Сиг урен съм, че след месец ще покрия норматива", заяви Антон Генов пред bgreferee.org.

 Още четирима рефери не издържаха теста за физическа подготовка - международният асистент-съдия Тихомир Боболов и главните арбитри Кольо Данев, Радан Мирянов и Мартин Александров. Последният, който е син на бившия шеф на съдиите Борислав Александров, е ръководещ в "Б" група. Той обаче е само на 23 г. и беше включен в групата на талантите, които бяха поканени на семинара с елитните съдии. Мирянов получи болки в крака над глезена и се отказа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kamaresko
25.07.2010 22:48

Време беше, да се го отрежат тоя тумбак *smile*

niko9
25.07.2010 21:00

*lol* Нестава за рефер По-добре някой чужденец от колкото Българин *thumb_up*