Пирин приключи подготовката с победа

15:15
Пирин приключи подготовката с победа
Футболистите на Пирин Благоевградпобедиха в последната контрола за лятната подготовка, след като се наложиха над Ком Миньор Берковица с минималното 2:1. На импровизираното представяне на базата в Рилци дойдоха доста привърженици, които наблюдаваха един приятен мач в лятната жега.

Зелените стартираха в състав : Макенджиев, Ризов, Георгиев, Молдованов, Стоев, Сандански, Иванов, Златковски, Воденичаров, Коцев и Кондев.  След почивката в игра се появиха всички здрави и налични футболисти като бе пуснат и Петаков, който дойде на проби вчера.  За съжаление, само пет минути след като влезе в игра, нападателят Калоян Стоянов се контузи в коляното, като все още не е ясно какво е неговото функционално състояние.

Пирин повече още в третата минута, когато Ризов центрира добре, а Воденичаров овладя ефектно топката и със странична ножица заби кълбото под гредата.

Поради топлото време темпото бе доста бавно, а пък във футболистите си личеше умора от тежките натоварвания през цялата подготовка.

В 20 минута гостите успяха да изравнят с попадение на Давидов, който засече едно удобно центриране от дясно.

До края на полувремето зелените можеха да удвоят попаденията си, но завършващите удари на Златковски, Кондев и Коцев не бяха точни на няколко пъти.

През втората част в игра се появиха и резервните състезатели в този мач, а и срещата се пораздвижи след като на стадиона се поохлади.

В 66 минута Веселин Стойков успя да вкара победно попадение за зелените, след като излъга вратар и защита и заби топката в опразнената врата.

До края на срещата удобни положения имаха Пасков, Молдованов и Костадинов, но до трето попадение не се стигна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация