Внимание! Набеден от Достанич за престъпник свири на Левски в Лига Европа

12:43
Внимание! Набеден от Достанич за престъпник свири на Левски в Лига Европа
Скандалният сърбин Божко Йованетич бе избран от УЕФА за главен съдия на мача от Лига Европа Калмар - Левски.

По-рано през тази година реферът от Ужице си навлече гнева на бившия треньор на Левски Ратко Достанич, припомня "Меридиан мач".

Това стана по време на 138-о вечно дерби между Партизан и Цървена Звезда, спечелено от "гробарите" с 1:0.

"Не искам да се оправдавам, но в този мач не получихме две чисти дузпи. Освен това дадоха спорна засада на Лекич, така че мога спокойно да кажа, че не съм виждал по-слаб съдия в кариерата си. Той е страшен престъпник", каза тогава треньорът на Звезда Достанич.

Въпреки че получи висока оценка от сръбския футболен съюз, след края на мача Йованетич получи смъртни заплахи по телефона, а домът на баща му Стоян (също футболен съдия) осъмна с надпис "Ще има правосъдие за вас!".

Мачът Калмар - Левски ще се играе на стадион "Фредриксканс" в град Калмар на 29 юли (четвъртък) от 20:30 часа българско време.

Арбитър на реванша, който ще се играе на 5 август на стадион "Георги Аспарухов" от 20:45 часа българско време, ще бъде французинът Антони Готие.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
25.07.2010 17:24

Еми не говори че ще паднем преди мача но и да паднем ще паднем с достойнство не от келнери и чистачи на кенефи които на практика са на почивка .

aureus
25.07.2010 16:34

И Левски като паднат пак съдията ще е виновен *smile*