В Литекс търсят мястото на Брату

12:15
В Литекс търсят мястото на Брату
Тенденцията от миналото първенство Ангел Червенков трудно да определя титулярния състав на Литекс заради добрата форма на всички играчи е на път да се завърне в най-подходящия момент.

В навечерието на домакинството на Жилина от третия предварителен кръг на Шампионската лига треньорът е пред сериозна дилема - кого да пусне в атака, пише "Меридиан мач".

Всички офанзивни играчи са много добре подготвени и заслужават да започнат титуляри. Червенков обмисля къде да пусне Флорин Брату. Румънецът изригна при гостуването на Рудар (4:0), като отбеляза първите си два гола в официален мач с оранжевата фланелка. Румънецът, играл в Динамо Букурещ и Галатасарай, загатна за голям потенциал още по време на първата среща с черногорците в Ловеч (1:0), но липсата на шанс му попречи да се разпише.

Уилфред Нифлор и Ивелин Попов изглеждат сигурни титуляри. Същото важи и за бразилеца Том. Все още не е ясно какво е състоянието на Дока. Той пропусна реванша с Рудар, но за мача с Жилина във вторник може и да е готов. Дори и да не се оправи, талантът Георги Миланов показа, че може да се разчита на него във важни моменти.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация