Костадинов призна: Футболистите имат да взимат по една заплата

11:27
Костадинов призна: Футболистите имат да взимат по една заплата
Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов призна, че "червените" дължат пари на своите играчи.

Както вече "Меридиан мач" информира, слуховете на "Армията" мълвят, че загубата с 2:5 от Олимпиакос Никозия е следствие на бойкот за пари от страна на футболистите.

"Да, играчите имат да получават по една заплата, но всички са наясно с това. Бойкот няма. Тази година ще се разплащаме по специална схема. Всеки един в отбора е запознат как работи тя. Всичко е измислено така, че да няма закъснения на изплащанията", каза Костадинов.

Той заяви, че няма нужда да се правят трагедии от загубата от Олимпиакос Никозия. Костадинов е категоричен, че не резултатите в контролите са важни, а тези в официалните срещи. Той е на мнение, че цялата истерия в публичното пространство е дело на медиите.

"След загубата с 2:5 от Олимпиакос се получи голяма истерия. Атмосферата се нагнетява изкуствено не заради мача ни срещу Клифтънвил, а заради вечното дерби в първия кръг. Двубоят ни в Лига Европа не е причина, но този с Левски - да", сподели още Коща.

"Разбира се, че подобна загуба е неприятна. Все пак обаче говорим за приятелски мач, в който резултатът няма значение. Спомням си, че преди години, когато бях футболист, в подобна контрола паднахме с 6 гола от Цървена звезда. След това обаче играхме срещу Барселона на полуфинал за КНК", категоричен бе директорът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация