Картите за Сектор \"Г\" не вървят, Левски бие в пъти ЦСКА по продажби

10:21
Картите за Сектор \"Г\" не вървят, Левски бие в пъти ЦСКА по продажби
Точно една седмица преди първия мач на ЦСКА за новия сезон в "А" група и 3 дни преди двубоя с Клифтънвил, "червените" отчитат позорно нисък интерес към абонаментните карти за новия сезон.

До този момент за сектор "Г" са закупени едва 32 абонаментни карти, което е антирекорд в историята на клуба, откакто подобни пропуски са в продажба, пише "Тема Спорт".

Въпреки разумните, дори ниски цени на годишните пропуски за трибуната, където са ситуирани ултрасите, интересът към тях на този етап е изключително нисък. За сметка на това обаче далеч по-скъпите карти за секторите "А" и "В" се продават по-успешно. Всички 60 места за супер ВИП ложата бяха изкупени още преди 10 дни. Цената за тях бе 1950 лева. Общо за секторите "А" и "В" са продадени 373 годишни пропуска, като по-голямата част от тях са за централната трибуна.

В продажба в търговските вериги вече са билетите за мача ЦСКА - Клифтънвил от Лига Европа, който е във вторник от 19:00 часа на "Васил Левски". До момента за двубоя са закупени около 400 билета.

От днес талоните ще бъдат пуснати и на касите. След резила срещу Олимпиакос Никозия на двубоя ЦСКА - Клифтънвил едва ли ще се съберат повече от 7 хиляди зрители.

Вечният съперник на ЦСКА от "Герена" до момента е продал общо около 900 абонаментни карти, а на двубоя му с Дъндолк присъстваха 12 000 зрители.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
25.07.2010 15:10

"Kimi_Raikkonen написа:

а най-нормалното е ЦСКА да спечели с 2:0 *lol* "
Еми много ясно , то остава още един мач срещу келнери и чистачи да загубите и вече не се наричайте професионален футболен клуб . *lol*

Adrian000
25.07.2010 14:57

емии няма избори, няма турски автобуси, нормално е ЦСКА да няма фенове *wink*

ManUtdTillidie
25.07.2010 14:53

Абе не съм сигурен че само на това ще ви бием ...! като ви гледам какви сте трагични май ак бой ще ядете , но ще видим може пак да се опитате да извъртите жалак номер като онзи с трансферите миналата година , но ако не не виждам как ще се спасите от това да ви цепнат дупарите. *smile*

Xmeno
25.07.2010 12:33

това е единственото нещо по което левски ще бие цска през сезона май *lol*