Мъри отсява Национала от дълъг списък с новаци и стари пушки

09:51
Мъри отсява Национала от дълъг списък с новаци и стари пушки
От дълъг списък с 32-35 футболисти ще се пресява отборът, с който България ще потегли в квалификациите за Евро 2012.

От тях ще бъде излъчен и съставът за контролата срещу Русия в Москва на 11 август. Тези, които не бъдат извикани, остават в сметките за следващите двубои. Някои обаче могат да отпаднат трайно.

Окончателният състав за проверката срещу "сборная" на стадион "Локомотив" в Москва ще изплува на бял свят в средата на следващата седмица.

Не се очаква отказ от нито един от играещите в чужбина футболисти. Датата за контролата фигурира в официалния календар на ФИФА и задължава клубовете да освобождават повиканите в националните отбори играчи.

Сред "легионерите" ще отсъстват лекуващите контузии Благой Георгиев (Терек) и Велизар Димитров (Металург). Под въпрос заради травма е и Георги Пеев (Амкар). Останалите познати герои, начело с Мартин Петров (Болтън), Стилиян Петров (Астън Вила) и Валери Божинов (Парма), ще са на линия.

За мача с Русия ще бъде повикан хитово представящият се Илиян Мицански (Кайзерслаутерн). Той и другите "чужденци" ще пристигнат направо в Москва. Групата национали от българското първенство ще пътува с редовен полет от София. В разширения списък от 32-мата са нападателите Мартин Камбуров (Локо Сф или Далиен) и Димитър Макриев (Ашдод).

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

taratora_92
25.07.2010 15:47

за 12 дни 4 мача ам тези от шампионската лига като играят събота неделя и вторник и пак събота неделя и отделно за други купи кво да не се оплакват ния сме единствените дето се оплакваме от много мачове

machocka
25.07.2010 11:14

Мъри трябва да влезе в положението на Левски.За 12 дни ще изиграем 4 мача , ако играят в контролата с русия ще станат 5 мача + 2 пътувания и демек тези дето отидат няма да са адекватни 1-2 дни.