Щастие! Футболист на Клифтънвил си уреди отпуска, ще играе срещу ЦСКА

08:41
Щастие! Футболист на Клифтънвил си уреди отпуска, ще играе срещу ЦСКА
Най-интересните фигури в отбора на Клифтънвил, съперник на ЦСКА в Лига Европа, са братята Ронан и Крис Скейнъл.

Първият е аматьор и вчера се радваше, че се e уредил с отпуск и ще играе в София идния вторник. Крис пък е един от общо тримата професионалисти в тима на Еди Патерсън. Талантливият дует носи екипа на Клифтънвил в продължение на цели 10 години, пише "7 дни спорт".

Отстраняването на хърватския Цибалия и предстоящите мачове с ЦСКА пък са върхът в кариерите им. Защитникът Ронан Скейнъл говори пред "Белфаст Телеграф" за зашеметяващия триумф на Клифтънвил във Винковци и предстоящите двубои с "армейците" от София.

"Всички в отбора не можем да си намерим място от щастие. Тези дни живеем в един сън и просто не искаме да се събудим от него. Сега предстои първият мач с ЦСКА. Много от момчетата се притесняват, че не могат да вземат отпуск за срещата, но аз не съм сред тях. Отивам в България! - радва се Ронан.

"Ние сме малък отбор, но с големи мечти. В съблекалнята всички сме приятели и си помагаме. Вече показахме, че имаме характер, срещу Цибалия. Пишем история този сезон в Европа. Истина е - футболът сбъдва човешките мечти. В момента съм един горд северноирландец", откровен е защитникът на Клифтънвил.

Скейнъл показва голям респект към ЦСКА. Според него този отбор е име в Европа.

"Сега ни чакат нови два исторически мача с "армейците" от ЦСКА София. Те успяха да влязат в групите на Лига Европа миналия сезон, като отстраниха не кой да е, а Динамо Москва. После пък стигнаха до равенство у дома с финалиста Фулъм. Няма да се отказваме сега, когато стигнахме толкова далеч. ЦСКА е един от най-големите клубове в Европа. Ще се раздадем докрай, за да може приказката да продължи и Белфаст пак да се гордее с нас".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
25.07.2010 15:12

колкото и да са слаби ЦСКА те си остават най известния български отбор в Европа

boc1
25.07.2010 13:53

"ЦСКА е един от най-големите клубове в Европа"
Тоя как се ебава с тях *lol* *lol*

Dankow
25.07.2010 11:29

gunter хомо бандит смешен замълчи! *lol*

gunter
25.07.2010 10:40

е това е отбор,който не ламти за пари,а дава всичко за играта.взимайте УРОК чорбета *party*