Резилът на ЦСКА срещу кипърците заради празни джобове

11:47
Резилът на ЦСКА срещу кипърците заради празни джобове
Първенството още не е почнало, а ЦСКА вече ще гръмне от скандали.

Някакви кипърци биха "армейците" онази вечеp като тъпан на сватба. Удариха им пет камшика насред София. Публиката освирепя. Взе да псува наред - шефове, треньори, играчи. Друга година червените викат "Оставка!" най-рано през септември. Сега почнаха, преди да е дошъл август. Ама то си е за псуване - 7000 души идват да ти видят официалното представяне, а ти се излагаш като кифладжия.

Ясно е, че ей така пет гола няма да ти вкарат. Два, три - добре, ама чак пет... Хем тези от Олимпиакос Никозия са новаци в първа лига. Пешо и Гошо от сектор "Г" да се подредят отзад, няма да пуснат толкова.

Поразпитахме тук-там и се оказа, че зад позорната загуба пак стоят парите. В ЦСКА чакат заплати. По две. Казали им, че преди мача с кипърците ще вземат нещо. Онези повярвали. Ама накрая не взели нищо. А футболистът е такова животно, че един лев да има да взема, ще те гони цял ден.

"Обещаха, че уж щели да ги дадат до мача с Левски другата седмица, ама на хората не им се чака", свидетелства наш човек от "Армията".

Метнатите футболисти се размърморили. Затова не си давали толкова зор от началото. След втория гол пък налели гипса, когато публиката ревна недоволна.

Заради забавените заплати българи и чужденци не могат да се гледат, научи още "7 дни спорт". Нашенците говорели помежду си, че на легионерите се плаща по-редовно. Това е още от зимата, когато Андоне дойде с румънците и Гранден. За франсето играчите на "Армията" твърдят, че си взема парите на уречения ден, а другите чакат. Същите слухове се пускали и за румънците през пролетта, макар че Панку и Митрески си тръгнаха точно заради неполучени заплати. Поначало в ЦСКА обичат да си гледат по канчетата и точно от там тръгват големите скандали, призна по-рано тази седмица и бившият шеф на клуба Александър Томов.

В момента Павел Дочев бил като насаден на пачи яйца. Запитан дали забавените заплати са проблемът, той смотолеви, че не се занимава с финанси и не може да говори по темата. Дочев всъщност е наясно с всичко, но не може да вземе страна. Ако застане зад отбора, ще ядоса началниците. Ако вземе страната на шефовете, футболистите ще му направят кур-капан. Като на Любо Пенев и другите преди него. Това поне го могат.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tiesto89
25.07.2010 02:20

evgeni1112 кво си мислиш че левскарите са много добре ли и те са толкова зле не го слушай ония мангал дето са го взели който се има за големия футболист,защото в крайна сметка ако беше такъв нямаше да играе в Българското първенство.

donatelo
24.07.2010 18:39

Пак ли щесе оправдават с празните джобове?Този лаф се изтърка ,сменете го *lol*

evgeni1112
24.07.2010 16:55

Тоя клуб никога вече няма да е същия.Жалко за нас левскарите няма вече конкуренция. *lol* *lol*

goshetoo
24.07.2010 12:04

чо9рбари жалки сте тъпи прасета да го духате *thumb_down* *lol*