Холандец не дойде на проби в Левски, \"сините\" приключиха със селекцията

09:53
Холандец не дойде на проби в Левски, \"сините\" приключиха със селекцията
Спортният директор на Левски Георги Иванов разкри, че клубът се е отказал от привличането на нов дефанзивен халф.

Гонзо е взел това решение, след като холандецът Петер Юнгшлегер преметна "сините". Играчът на Де Граафшап трябваше да дойде на проби на "Герена" вчера, но в последния момент е отказал.

Както е известно, Левски търси от началото на лятната пауза класен дефанзивен халф, но така и не успяха да го намерят. Основната причина за това е минималният бюджет, с който разполагаше спортно-техническото ръководство, за да намери класен футболист.

"Селекцията ни приключи. Ще играем с наличните футболисти поне да края на годината. Имахме уговорка на "Герена" днес (б.р. -вчера) да дойде холандец, но той в последния момент се отказа", обясни пред "Меридиан мач" Гонзо.


„Играхме добре в реванша с Дъндолк. Нормално, след първата среща мотивацията не бе чак на толкова високо ниво. Създадохме доста положения, направихме една добра тренировка. Надявам се, че срещу Калмар ще покажем какво можем още в първия мач и ще си тръгнем с добър резултат от Швеция", така Георги Иванов коментира победата на „сините" с 2:0 в Ирландия и предстоящия сблъсък с шведския Калмар.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация