Аякс и ПСВ идват за Попето

09:23
Аякс и ПСВ идват за Попето
Доброто представяне на Литекс в Шампионската лига може да бъде осребрено съвсем скоро.

Холандските грандове Аякс и ПСВ продължават да проявяват интерес към капитана на "оранжевите" Ивелин Попов, пише "Меридиан мач".

Водещите тимове от Ниската земя възнамеряват да пратят скаути на сблъсъка между ловчанлии и Жилина идния вторник, за да гледат на живо Попов.

Нападателят е най-конвертируемият футболист в "А" група. Той постоянно е в трансферните планове на водещи отбори от Източна и Западна Европа.

Литекс продава повече от добре в Холандия. Преди шест години ловчанлии направиха крайно успешна сделка, след като прибраха куп пари от Фейенорд за Иван Бандаловски. Миналото лято пък десният бек Станислав Манолев премина в ПСВ Айндховен за близо 4 милиона евро. Нещо повече - Манолев се утвърди като титуляр в състава на Фред Рутен. Националът игра много силно миналия сезон, но малшансът закопа ПСВ в "Лига Европа". Фирменият отбор на "Филипс" до последно бе в играта и за титлата, но в края не успя да удържи финалния рейд на шампиона Твенте.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianconero27
24.07.2010 14:21

"Преди шест години ловчанлии направиха крайно успешна сделка, след като прибраха куп пари от Фейенорд за Иван Бандаловски." - хмм Бандата не отиде ли във Фейенорд от школата на Левски, а след тва Литекс да го прибраха от там..? *wink*

golemiq_geshan
24.07.2010 13:11

Ивелин Попов беше колкото и да ми е мъчно да го призная най - добрия играч в А група миналия сезон . Видяхме и за националния когато преди да се контузи игра в мача с Кипър колко техника и класа показа не само заради отбелязания си гол , той постоянно тичаше заедно с Рангелов сменяха си позициите и двмата правеха мощни пробиви , мисля ч това момче определено има качества *thumb_up*

AviMC
24.07.2010 13:04

И аз си мисля, че варианта с ПСВ е по-удачен. На Попето му трябва шанс за изява а не да бъде резерва. Освен това, комуникацията с друг българин само ще му помогне за прогрес в отбора.
Дано само не са поредните спекулации. *thumb_up*

Unscrewed_Heart
24.07.2010 12:50

в аякс е много конкоренцията по-добре при манолев в ПСВ *smile*

krasenco
24.07.2010 12:14

Точно Аякс е най-добре!Аякс и ПСВ са трамплим за евентуален следващ добър трансфер в голямо първенство.А относно това,че не ставал,мога да ти кажа,че в момента е може би най-добрия български млад футболист,който има щанс да за добра кариера.Изкючвам Божинов,защото той вече е утвърдено име до някаква степен.

MVP_
24.07.2010 12:02

Добре бе, как може да си толкова злобен? Българин има реален шанс да иде в гранд от ранга на Аякс, щом са го харесали значи има качества и не си ти човека който ще дава оценките. Все пак Аякс е прочут със страхотния нюх на ръководството към талантливите млади играчи, неслучайно школата им е номер 1 в света.