Наказаха за един мач всичките френски национали от ЮАР

18:22
Наказаха за един мач всичките френски национали от ЮАР
Френската Футболна Федерация подкрепи решението на новия национален селекционер на страната Лоран Блан всичките 23-ма играчи, които участваха на Световното първенство по футбол да бъдат наказани за един мач.

Така френските национали, които "прославиха" страната си в Южна Африка, ще пропуснат следващия мач на "петлите" - контролата с Норвегия в Осло на 11 август. Изявление на сайта на федерацията гласи:

"Лоран Блан бе изслушан в петък, 23 юли, пред Федералния съвет, където той представи своя щаб и своите спортни проекти. Той освен това предложи пред съвета контролата Норвегия - Франция да си се играе в сряда, 11 август, в Осло, но нито един от 23-та играчи, които бяха официално избрани да играят на Световното първенство през това лято, да не участва в нея. Лоран Блан ще предостави списъка с играчите за мача с Норвегия на 5 август пред ръководството на федерацията".

"Петлите" отпаднаха още в груповата фаза на Мондиал 2010 с една една точка в своя актив и с един отбелязан гол, а отборът се занимаваше повече със стачки на играчите и скандали, отколкото с футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари