Ходжсън: Спокойно, имам пари за трансфери, но...не са особено много

16:29
Ходжсън: Спокойно, имам пари за трансфери, но...не са особено много
Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън заяви, че има парични средства за трансфери.

"Нямаме неограничените възможности на Манчестър Сити, дори и на Тотнъм в последно време", заяви Ходжсън.

"От друга страна, някакви пари могат да се набавят и ние ще се опитаме да ги използваме мъдро и интелигентно. Имаме много добър отбор още от миналия сезон. Джерард, Торес, Рейна - тези играчи означават едно - класа. Но ние бихме искали да направим някои промени. Всеки мениджър, който идва в нов отбор иска да направи промени, да привлече нови играчи", добави бившият наставник на Фулъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
23.07.2010 22:49

Бенаюн наистина ли премина в Челси? *thinking* Тия Пуул пак си остават тъпанари, спрямо продажбата на играчи. *thumb_down* Бенаюн беше един от добрите и креативни халфове, а... А колкото до Рафата...през миналите сезони колко и кои добри играчи са били свободни агенти? А и се видя, че може да е дал 40 млн. паунда за 3ма играча, ама са добри, така че поне не пилее на празно пари.

MVP_
23.07.2010 22:01

Близалке, пак четеш избирателно мнението на човека - АКО продадем Масчерано....

Lollipopp
23.07.2010 21:30

niki_kts - събуди и спри да сънуваш играчи които струват по 10-20млн. *wink*

niki_kts
23.07.2010 19:46

От вчера се тиражира новината,че клубът има интерес към Хунтелаар,което е добре. Още по-добре е обаче,че те не искат да рискуват с закупуването му,защото и без това холандецът не се представи кой знае колко добре и в Реал Мадрид и в Милан. Вземането му под наем,за партньор на Торес в атака ще е супер. *wink*
Ходжсън ще трябва да купи и ляв бек,както и още един полузащитник според мен и едно крило. (Фигероа,Айрланд и ван дер Ваарт-много добри варианти). Но,нека видим какво ще стане. Скоро ще има яснота по въпроса.

niki_kts
23.07.2010 19:44

Това е мениджър! А,не като Рафа само да мрънка как не му се давали пари за играчи и т.н. Рой Ходжсън е свикнал да борави с органичени бюджети и ще даде най-доброто от себе си,за да вдигне класата на отбора! Какво имаме до тук? Двама привлечени футболисти със свободен трансфер( Милан Йованович и Джо Коул) и един закупен ( Дани Уилсън). По отношение на продадените:
- Инсуа на Фиорентина за 5 млн.
- Бенаюн на Челси и той за 5 млн.
- Риера е на крачка от подписването с Олимпиакос; най-вероятно и от там ще дойдат 5 млн.
- на Деген е разрешено да си търси нов отбор
- остават Ел Жар,Нгог и Лукаш! Бразилецът обаче едва ли ще бъде продаден имайки в предвид,че Масчерано ще си тръгне най-вероятно.
- Бабел,при добра оферта може да бъде продаден,ако не,да го пазят като резервен вариант.
- ако продадат Масчерано,това значат 30 млн. и може би 2-ма класни играчи.