Вия: Ще дам всичко от себе си, за да докарам Фабрегас на \"Ноу Камп\"

15:22
Вия: Ще дам всичко от себе си, за да докарам Фабрегас на \"Ноу Камп\"
Нападателят на Барселона Давид Вия заяви, че ще даде всичко от себе си, за да накара Франсеск Фабрегас да напусне Арсенал и да премине в тима на каталунците.

Халфът на Арсенал отдавна е свързван с трансфер в Барса, като според слуховете, лондончани вече са отхвърлили една оферта за играча на стойност 25 милиона паунда.

"Не съм треньора на Барселона, нито човекът, който отговаря за новите попълнения, но ще дам всичко от себе си, за да докарам Сеск тук", заяви Вия.

"Той иска да играе тук и ще е нормално Арсенал най-сетне да се съгласи на сделка. Това ще бъде страхотно. Играч с качествата на Сеск само ще вдигне класата ни и присъствието му ще бъде страхотен плюс за нападателите. Фабрегас ще помага на Шави и Иниеста и аз ще вкарвам повече голове, когато той е на терена", добави Вия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manol66
23.07.2010 17:05

И как по точно ще го запомнят като резервата на Шави и Иниеста ли? Той да не е глупав че да иде да тарка скамейката на Барса. Къде го виждаш да играе в състава на Барса че аз нещо не го виждам и само Арсенал.

ricky85
23.07.2010 16:28

Ми така де, Фабрегас иска да играе с най добрите футболисти в света и да печели трофеи. Арсенал какво упорстват, много ясно че Фабрегас няма да остане при тях, ако не този сезон другия със сигурност, ще дойде при големите. Той да не е луд да остане и да търпи унижения всеки сезон и никой да не го запомни. Все пак Арсенал е доста под нивото на Сеск, колкото и да ви боли фенчетата на Арсенал, така си е. *wink*

fenooo
23.07.2010 16:14

взимайте си го и се целувайте до насита мамави цигански педали *angry*

rokera_henry
23.07.2010 16:02

Излагация голяма... Направете му свирка, за да го докарате на "Ноу Камп" ахаххах