Феновете на ЦСКА обещаха да подкрепят отбора, но желаят намаление на билетите

13:53
Феновете на ЦСКА обещаха да подкрепят отбора, но желаят намаление на билетите
Феновете на ЦСКА излязоха с официално писмо до ръководството на тима и цялата българска общественост. Обръщението бе поместено на сайта armeici1948.

В писмото феновете на 4червените" обещават безрезервната си подкрепа за тима в предстоящите много важни мачове от евротурнирите и А група. Заедно с това привържениците молят ръководството да намали цените на билетите за деца под 18 години и за пенсионерите.

Ето и цялото писмо на феновете на ЦСКА:

Уважаеми г-н Борисов, уважаеми г-н Иванов, уважаеми господа от ръководството на най-обичания Български клуб - ЦСКА София. Пишем ви в качеството си на обичащи и живеещи за „червената идея" привърженици на най-успелия Български отбор. В последно време във всички печатни и електронни медии се спекулира с някакви изкуствено създадени противоречия между вас, ръководството на ПФК ЦСКА АД и феновете на отбора. За нас, обикновените привърженици, които предпочитаме да мислим позитивно, този факт може единствено да навреди на бъдещето развитие на любимия ни отбор. На всички ни е ясно, че, за да функционира правилно един футболен клуб през 21 в. , всички ние - ръководство, фенове и футболисти трябва да бъдем като едно.

Именно поради тази причина сме обезпокоени от случващото се в последно време, защото това може единствено да навреди на отбора в един много деликатен момент. Искаме да изкажем благодарност за това, че проявихте разбиране и сериозно намалихте цените на абонаментните карти. Много от нас ще се възползват от тази възможност, защото осъзнаваме , че в условията на пазарна икономика , това е „необходимост", а не „прищявка". Всички ние сме готови на компромиси, в името на доброто на любимия ни отбор, като осъзнаваме, че това трябва да става чрез „нормален,човешки диалог" , а не чрез поставяне на „ултиматуми". Това е и причината да се обърнем към вас с конкретно предложение,като се надяваме молбата ни да бъде приемлива за всички. Като част от тази огромна общност, наречена „привърженици на ЦСКА", сред нас има деца, ученици, студенти, както и обикновени „работещи Българи".

Разбираемо е, че известна част от нас все още не са независими, а други трудно намират начин дори да живеят нормално. Искаме да ви помолим за един последен компромис, изразяващ се в специални (намалени) цени за сектор Г , за деца до 18г. , студенти и пенсионери. Необикновеният чар ,както и заряда, който излъчва митичната за всички нас трибуна, спомага за това, с всяка година присъствието на деца и младежи да се увеличава все повече и повече. С тази молба се надяваме да се избегнат евентуални пречки тази тенденция да продължи. Да не забравяме ,че все пак това е нашето бъдеще! Също така осъзнаваме ,че различните мачове носят различен заряд, респективно променлив интерес и поради тази причина обръщаме внимание върху възможността да няма фиксирани цени за всички мачове. Надеждата ни е, че по този начин всички фенове на ЦСКА окончателно ще „бетонират" доверието към ръководството, което значително би подобрило диалога между нас. Всички ние сме едно цяло, а разбирателството е най-важно, за да можем да вървим напред. Тук е момента отново да ви помолим и за вашето становище относно стадиона и базите на ЦСКА, както и за евентуалните пречки тези идеи да се осъществят. На всички ни е ясно, че в момента това е може би приоритет номер едно и е еднакво важен както за нас , така и за вас - ръководството на ЦСКА и дори за цялата държава. Надяваме се на бъдещо ползотворно сътрудничество, изразяващо се в позитивен и креативен диалог, с което да ни помогнете да формулираме нашето становище относно многото пречки за това, вашите идеи да се осъществят. Готови сме да защитим нашата гражданска позиция по какъвто и да е начин , а тази декларация да е само началото на едни взаимоотношения, базиращи се на взаимно уважение.

\'\'Група независими привърженици на ЦСКА\'\'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация