Рибери: Скандалът с проститутката няма да повлияе на кариерата ми

13:17
Рибери: Скандалът с проститутката няма да повлияе на кариерата ми
Френският футболист Франк Рибери заяви, че не е обезпокоен за кариерата си, независимо от обвиненията, че е правил секс с непълнолетна проститутка.

"Не съм обезпокоен за бъдещето си нито в националния отбор на Франция, нито в Байерн Мюнхен", заяви халфът за "Билд".

"Съзнателно не съм направил нищо", добави Рибери, който увери, че не е знаел на колко години е момичето.

27-годишният играч бе разпитван в продължение на седем часа от парижките власти и рискува присъда от три години зад решетките, след като призна, че е правил секс с проститутката Захиа Дехар, която е била непълнолетна, когато това се е случило.

Самата Дехар призна, че е дошла в Мюнхен със самолет от Париж за 26-тия рожден ден на играча и е правила секс с него в хотел в Мюнхен.

Рибери призна, че е платил за самолетния билет, както и за хотела. И във Франция, и в Германия сексът с непълнолетна проститутка е забранен.

В Германия максималното наказание е пет години в затвора.

"Трябва да премина през това. Не е лесно, но трябва да премина. Аз съм играч, който е в очите на зрителите постоянно... не е лесно да се живее с това напрежение. Много е голямо. Надявам се всички тези разговори за личния ми живот да приключат скоро, защото най-важното нещо за мен е футбола. Искам отново да се забавлявам на терена и да се концентрирам върху това. Вярно е, че имах тежка година, особено заради контузиите. Но аз работя здраво, за да си върна формата. Планирам да направя голям сезон", каза още бившият играч на Олимпик Марсилия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niko9
23.07.2010 14:58

Тая проститутка златна се оказа *lol* *joking*