Торес: Всеки има проблем с напускането на Ливърпул

18:51
Торес: Всеки има проблем с напускането на Ливърпул
Фернандо Торес даде ясна индикация, че нищо не може да го изкуши да напусне "Анфийлд" и да отнеме гордостта, която изпитва от отбора и града, когато играе за Ливърпул.

Испанският нападател, който ще води атаката ма мърсисайдци срещу Марсилия в среща от груповата фаза на Шампионската лига довечера, е свързван с бъдещ трансфер в Манчестър Сити и Челси. Слуховете идват в момент когато Ливърпул попада под ударите на глобалния финансов спад и продажбата на Торес би донесла солидни приходи в касата на най-титулувания английски клуб.

След пристигането си в Ливърпул от Атлетико Мадрид през лятото на миналата година 24-годишният нападател обиква клуба и напускането му за каквато и да било парична оферта изглежда немислимо, подобно на капитанът Стивън Джерард.

"Клубът е символ на града, който воюва за да остане жив. Всеки е горд с отбора и футболистите искат да дойдат тук, защото знаят, че Ливърпул е един наистина велик клуб", каза Фернандо Торес.

"Анфийлд" е невероятно място - хората живеят и дишат с футбола на този стадион. И само с 45 хиляди публика, атмосферата става неповторима, а подкрепата на феновете те кара да мислиш, че имаш криле на краката", коментира испанецът.

"В началото ми беше малко трудно, както предполагам е за всеки чуждестранен футболист. Но след като се адаптира към условията тук, повярвайте ми, всеки ще има проблем с напускането на Ливърпул", заяви още Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hitrin
27.11.2008 01:25

Наистина Торес е много добър нападател и с много голямо сърце.Впечатлява много на терена , не го интересуват толко парите колкото отбора.Торес ми е и фаворит за златната топка макар че всеки знае кой ще е.Дано да почне да бележи пак и да радва публиката.

LpoolYNWA
27.11.2008 00:09

В Ливърпул до края ! Торес номер едно нападател в свта !

Jolie
26.11.2008 22:48

Това е един от най-уникалните футболисти за всички времена!!! Хубавото е, че впечатлява не само с игра, но и голямато си сърце. Много му се радвам и се надявам още дълго време да играе за ЛИВЪРПУЛ!!

krasi3737
26.11.2008 22:44

Фернандо Торес е един от най-добрите нападатели.Гледал съм негови мачове с Атлетико/Мадрид/.Бяха страхотен екип с Мартин Петров.Моите впечатления бяха само от футболните му умения.Сега го виждам от друга страна- човешката.Парите не го интересуват.Той играе футбол ,защото се чувства жив,защото чрез футбола той изразява себе си и затова хората го обичат и уважават.В живота всеки човек трябва да се стреми да дава всичко от себе си,защото какъв е смисълът да се живее,ако човек не се развива и не е пълноценен.

DKS
26.11.2008 19:24

Лично за мен този човек в момента е най- добрия нападател в СВЕТА!!
Просто е УНИКАЛЕН. И това, че не го изкушават парите, че до сега е играл в 2 клуба, който найстина е обичал го прави много по- различен от другите, който финансковата печалба е на 1-во място