Едуардо: Тъжен съм, че си тръгвам от Арсенал

17:37
Едуардо: Тъжен съм, че си тръгвам от Арсенал
Бившият нападател на Арсенал Едуардо Да Силва призна, че е натъжен от факта, че трябваше да напусне "артилеристите".

Нападателят подписа вчера с украинския шампион Шахтьор Донецк. 27-годишният бразилец, който играе за хърватския национален тим, заяви за сайта на Арсенал:

"Последните няколко дни бяха много емоционални за мен. Аз съм развълнуван от новото предизвикателство с новия ми тим Шахтьор, но освен това съм натъжен, че напускам тима, в който прекарах последните три сезона - Арсенал. Това е един много специален тим и на мен ще ми липсват много хора - съотборниците, щаба и разбира се, страхотните фенове. Когато дойдох за първи път в Англия, не говорех езика и не познах никой, но малко след това се почувствах като у дома и като в едно голямо семейство. Имах няколко трудни периода заради травмите, но Арсенал винаги бе зад мен - медицинския щаб, мениджърския щаб, играчите и феновете. Благодаря ви на всички! Сега напускам клуба, но Арсенал ще бъде винаги в сърцето ми. Ще гледам винаги резултатите на Арсенал и разбира се, желая на Арсен Венгер и страхотните играчи в тима успех през новия сезон и за в бъдеще".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niko9
23.07.2010 15:14

еее нали знаете контузията променя хората иначе браво на Едуардо *thumb_up*

Pechenqgata
22.07.2010 21:31

Именно тази контузия го пречупи и след това не беше същия футболист а и няма как да бъде след такова зверско счупване на кракъ... *thumb_up*

Kalinho
22.07.2010 18:13

преди контузията беше много - добър *smile*