\"Разследват Рибери, защото Франция се провали на Мондиала\"

15:18
\"Разследват Рибери, защото Франция се провали на Мондиала\"
Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге смята, че звездата на тима Франк Рибери е използван като изкупителна жертва за слабото представяне на Франция на Мондиала и това е причината да бъде разследван по подозрение, че е правил секс с непълнолетно момиче.

"Мисля, че цялата история има политическа насоченост и е свързана със слабото представяне на Франция на Мондиала. Рибери е използван като изкупителна жертва", заяви Румениге.

"Много сме разтревожени за изхода от този случай", добави той.

Рибери бе задържан за седем часа от парижките власти в сряда, които го разпитваха по подозрение, че е правил секс с непълнолетна проститутка. Съотборникът на Рибери в националния отбор Карим Бензема също бе разпитван и официални лица от прокуратурата заявиха, че е вероятно да бъдат повдигнат обвинения и към него за отношенията му със същото момиче. Може да се стигне до процес, а Рибери и Бензема рискуват присъда от три години зад решетките, както и глоба от 45,000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niko9
23.07.2010 15:16

лол е кво им е виновен Рибери да не е само той от цялата 11-торка на Франция!! :Една Лястовичка пролет неправи: *thumb_up*