Нюкасъл отмъкна талант от Евертън

14:44
Нюкасъл отмъкна талант от Евертън
Отборът на Нюкасъл, който се завърна във Висшата лига на Англия, привлече полузащитника на Евертън Дан Гослинг.

20-годишният атакуващ халф парафира със "свраките" за следващите четири години. Евертън изпусна един от най-големите си таланти, поради "административна грешка" от доста големи пропорции.

"Карамелите" не успяха навреме да предоставят на играча неговия договор в писнем вид до крайния срок през май и като резултат на това халфът стана свободен агент в началото на юли. Гослинг, който се възстановява от тежка травма в коляното, няма да може да играе за новия си тим още около два месеца. Той обаче не скри своята радост от трансфера:

"Това е брилянтен ход за мен. Сега, след като сделката е финализирана, изгарям от нетърпение да започна в Нюкасъл. Играл съм на "Сейнт Джеймсис парк" и преди, така че знам всичко за атмосферата там. Да играя с черно-бялата фланелка бе наистина нещо, за което мислех често напоследък и ще бъде наистина страхотен деня, когато изляза пред 50 000 зрители."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denso_90_vn
23.07.2010 18:05

да му мисли <Манчестър в първия кръг! тая година черно-белия цвят е на мода!

Fabregas_boy
22.07.2010 16:24

Бакстър,Гослинг и Родуел такъв тандем щяха да са след няколко години... *sad*

ceco26
22.07.2010 15:14

Тия Евертън са злетаци от класа! Как може да са толкоз прости не знам. *thumb_down* Можеха да си спестят милионите за нов футболист.