Защитник на Рудар подписва с Литекс

09:29
Защитник на Рудар подписва с Литекс
Освен с разгрома над Рудар Плевля (4:0) и класирането за следващия кръг, Литекс се е върнал от Черна гора с още една придобивка.

Според местния всекидневник "Аре­на", шефовете на ловчанлии са договорили цен­тралния защитник на тима от Плевля Миюшко Бойович. 22-годишният национал не взе участие в реванша, тъй като в първия мач получи червен картон. Това обаче не е попречило бранителят да остави отлични впечат­ления у старши треньора на "оранжевите" Ангел Червен­ков. Именно това е била цел­та на посещението на боса на Литекс Гриша Ганчев в хо­тела на Рудар часове преди реванша в Подгорица. Там той е договорил всички де­тайли с ръководството на черногорците.

Самият футболист също приз­нава за трансфера.

"Така е, договорих се с ръ­ководството на Литекс. Тръгвам за България след два дни, за да подпиша контрак­та", категоричен бе Бойович пред "Арена" на излизане от градския стадион в черногор­ската столица. Той изгледа мача от ложите.

В петък вечерта защит­никът трябва да е в Ловеч, а в събота да сложи подписа си под тригодишен договор с „оранжевите”. Така той ще стане едва второто ново попълнение на ловчанлии то­ва лято. Привличането му идва да подскаже, че Литекс почти сигурно ще се раздели с някой от двамата си цен­трални бранители Пламен Николов или Александър Барт.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация