\"Сини\" разочарования си натягат парцалите, чакат втори шанс

08:31
\"Сини\" разочарования си натягат парцалите, чакат втори шанс
Часове преди реванша между Левски и Дъндолк футболистите на "сините" се хвърлиха в здрава битка за титулярни места в двубоя, пише "7 дни спорт".

Причината е, че играчите, които не попадат в плановете на Ясен Петров искат да докажат, че имат място в отбора. Те виждат своя шанс именно в мача стрещу ирландските слабаци, които отнесоха шестица в миналия мач на "Герена" и се надяват с добра игра да си бетонират местата в отбора.

Както е известно, треньорът Ясен Петров иска да даде на всички футболисти равен шанс за изява преди началото на първенството и след като ги види в игрова обстановка в официален мач, да реши на кои ще разчита и кои ще останат резерви.

Най-заинтересовани да получат титулярно място във втория мач с Дъндок са защитникът Шакиб Бензукан и Георги Христов. Мароканецът бе гласен за партньор на новото попълнение Иво Иванов. Той обаче разочарова треньорското ръководство с изявите си в предсезонните контроли и това му изяде главата. Христов пък се върна в Левски след шестмесечен престой под наем в полския Висла. За момента той се брои за трети нападател на "Герена" след Гара Дембеле и Исмаил Иса. Именно поради тази причина двамата с Бензукан се надяват да започнат като титуляри срещу Дъндолк, за да си върнат доверието на треньора.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve97
22.07.2010 12:22

Според мене Георги Христов го бива да свири само на китарата си.