Савичевич хвали Попето и Ивайло Петков

08:11
Савичевич хвали Попето и Ивайло Петков
Легендата на сръбския футбол и президент на федерацията на Черна гора Деян Савичевич бе видимо недоволен от развоя на реванша между Рудар Плевля и Литекс в Подгорица.

"Не може шампионът ни да е толкова слаб", коментира Дею във ВИП-а на стадиона на големия враг Будучност за радост на местните началници, които видимо не понасят провинциалистите от Рудар.

На полувремето Савичевич и траньорът на националния отбор Златко Кранчар коментираха играта на двата състава. Звездата на Милан бе впечатлен от скоростната техника на Ивелин Попов и неговата експлозивност.

"Този е като Масаро от най-силния му период. Тогава даже на тренировка в Милан нямаше кой да го спре", подхвърли Савичевич. Припомняме, че точно той и Масаро през 1994 година унижиха в Атина Барселона със Стоичков, размазвайки "каталунците" с 4:0 на финала за КЕШ.

На въпроса на местен журналист кого е харесал за националния отбор на Черна гора, Кранчар бе лаконичен: "Номер 6, но от Литекс", визирайки втория капитан на ловчанлии Ивайло Петков.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация