\"Акулите\" с най-доброто срещу Шалке 04

16:30
\"Акулите\" с най-доброто срещу Шалке 04
Последната контрола на Черноморец Бургас е утре, четвъртък, от 19.30 часа българско време с вицешампиона на Германия Шалке 04. Тимът на Феликс Магат се подготвя недалеч от базата на "Черноморец" в австрийските Алпи. Немския тим ще бъде домакин на двубоя, който ще се играе на модерния спортен комплекс в световноизвестния ски курорт Шладминг.

В състава на Черноморец Бургас няма футболисти с оплаквания и мениджърът Красимир Балъков ще може да разчита на всички свои играчи. Решението кои да вземат участие в мача ще стане ясно  в деня на мача.

Днес играчите проведоха сутрешна интензивна тренировка в много високо темпо. След почивния ден всички се чувстват добре и тренират с желание  на прекрасните терени на комплекса в Кьосен. По-късно  отборът ще проведе  второто си занимание за деня.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
21.07.2010 22:06

цецо има разлика с думата мъчат и бият защото аз доколкото знам на литекс и на лефски въобще не им беше трудно да минат следващият кръг и са ще видим цска и берое.

ceco26
21.07.2010 17:11

Тез, ако бият Шалке ще засрамят немския футбол, както и "големите" Левски, ЦСКА и Литекс, които се мъчат срещу некви пещерни отбори. *party* *thumb_up*