\"Реал не може да вземе най-добрите футболисти, защото те вече са в Барса\"

16:21
\"Реал не може да вземе най-добрите футболисти, защото те вече са в Барса\"
"Невъзможно е Реал Мадрид да привлече най-добрите футболисти в света, защото те са вече в Барселона", обяви нападателят на каталунците Боян Къркич на днешната пресконференция след тренировката на "блаугранас".

Къркич бе попитан какво мисли за назначението на Жозе Моуриньо начело на "белия балет":

"Те са много добър отбор, който направи много хубави мачове през миналата кампания, а сега ще имат и треньор, който постоянно ще изисква от тях да дават максимума от възможностите си. Очаквам да са ни силна конкуренция. Това обаче, не може да ни притеснява. Всички видяхте къде играят най-добрите футболисти в света. Триумфът на Испания на Мондиал 2010 доказва това мое твърдение", допълва нападателят.

"Конкуренция с Давид Вия и Златан Ибрахимович? Те са уникални футболисти, но съм на мнение, че предстоящият сезон ще бъде страхотен за мен", казва още Боян Къркич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

STEFOGOOL
22.07.2010 11:39

Жозе Моуриньо и в Интер не беше с най-скъпите футболисти, но спечели шампионската нали. Тази година ще бъде много трудна за Барса. *lol*

ricky85
22.07.2010 00:04

drusalin И да кажеш, че Шави и Иниеста бледнеят пред Фабрегас ми ти си пълен инвалид на тема футбол. Фабрегас е много класен, но още е много далеч от класата на най добрите халфове в света. Знам че вие от Реал треперите от злоба, че целия свят говори как Барса спечели световната титла, но пиши реално че ставаш жалък *beer*

ricky85
21.07.2010 23:55

drusalin Ей ама ти си се надрусал, признай веднага *lol* Ти трябва да си някакъв луд. Цял свят се удивлява как един клуб има толкова много влияние върху национален отбор, а ти слепецо пишеш глупости на които и ти не вярваш. Касияс, невероятен вратар няма спор с огромна заслуга за световната титла и извади отбора в много ситуации, но буквално играчите на Барса спечелиха титлата и това цял свят го признава. *beer*

sasedq
21.07.2010 23:47

drusalin Ти май наистина си се надрусал ? Все едно Рейна или Валдес нямаше да свършат същата работа .... Като цяло Барселона спечели световното първенство по футбол.

Resorter
21.07.2010 23:25

"И както казах по голяма е заслугата на Реал от колкото на Барса за това че Испания спечели !"
Барселона 8, Реал 2, Виляреал 1 - стартов състав финал ЮАР. Млъкни и не коментирай ако обичаш.

drusalin
21.07.2010 23:16

Буквално и след световното казах такова мнение. Абсолютно всички в Парца се превзимат. Все пак Реал Мадрид Също има играчи в Испания и ако не беше Икер нямаше да минат и групите ! Пике единствено блесна от Барса ... Вила ли ? Че ако той не беше кой щеше да вкарва а и нищо не е постигнал с клуба ! Пуиол допусна супер мн грешки както винаги , вече е на възраст. Иниеста да добър мач направи на финала ... По скоро имаше късмет такъв футболист не бих искал в Реал *lol* или където и да е той е никакъв професионалист. Често съм го наблюдавал и много симулира. Измъква доста Барса и решава мачовете , но като човек е лайно ! Личи му ! Фабрегас нямаше мн място за изява ,но в групите и четвърт финала заслужаваше да играе повече от Шави или Иниеста. За това го искат толкова от Парца защото техните халфове бледнеят пред него. Все пак Винсенте Дел Боске постигна най - много в Реал Мадрид лично бях доволен от това той заслужава много. И както казах по голяма е заслугата на Реал от колкото на Барса за това че Испания спечели ! Къркич кога ще се докаже, но едва ли ще е в Парца. НЕ му приляга да говори кой е най-добрия като той самия не е заслужил нищо с играта си !

juve97
21.07.2010 23:07

Реал купува звезди и накрая отападат още на осминафинал на шампионската лига *lol* FORZA JUVE *beer*

sasedq
21.07.2010 21:15

gopencet0 О боже господи.Аз съм потресен

gopencet0
21.07.2010 21:14

Щом Роналдо не е в Барса начи не са най - добрите при тях *wink* *party*