Ювентус праща Марио Кирев под наем в Серия \"Б\"

13:38
Ювентус праща Марио Кирев под наем в Серия \"Б\"
Италианският гранд Ювентус най-вероятно ще преотстъпи отново българския вратар Марио Кирев през следващия сезон, съобщи самият той вчера. Този път обаче бившият младежки национал няма да бъде пращан в Швейцария.

"Все още не е окончателно ясно какво ще става с мен през идващия сезон. Говорих с мениджъра си. Той ми спомена за вариант с отиване под наем в отбор от серия "Б". Чакам повече подробности в близките дни", сподели Кирев, цитиран от "24 часа".

Той прекарва лятото в България, където не пропуска да тренира самостоятелно. В момента вратарят, който следващия месец ще навърши 21 г., запълва времето си с курс по плуване в НСА.

Кирев подписа с Ювентус договор за 4 г. през януари 2009-а, след като направи силни мачове за Славия. Той впечатли торинския клуб и с изявите си за младежите в контрола с Румъния, завършила 1:1 благодарение на него.

Миналата пролет Кирев бе пратен от Ювентус в швейцарския Грасхопър, но заради проблем с работната виза не игра. През тази българинът бе преотстъпен отново в алпийската държава. За втородивизионния Тун обаче той записа участие само в няколко контроли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация