Моуриньо успя да ядоса и Сколари

12:36
Моуриньо успя да ядоса и Сколари
Кариерата на Дидие Дрогба в Челси е пред своя край, след като стана ясно, че той или един от неговите представители се е срещнал в понеделник вечерта с агента на Жозе Моуриньо - Хорхе Мендес и генералния мениджър на Интер Марко Бранка. Една от възможностите, които са коментирани на тази среща е размяната на Дрогба и Адриано. Както е известно бразилският нападател на "нерадзурите" е в немилост от наставника Моуриньо, който не разчита на него в официалните срещи на тима.

Така прикритите действия от страна на Жозе Моуриньо вбесиха бразилският треньор на Челси Луиш Фелипе Сколари, който показа негативното си отношение към ситуацията.

"Няма реална промяна. Всичко си е по старо му. Когато наближи трансферния прозорец, агентите стават доста активни и това поражда всякакви слухове", заяви раздразнено Сколари.

"Не знам дали Дрогба е бил на среща с представители на Интер. Не спя с него, а и не се държа като полицай към моите играчи", каза още мениджърът на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Heart
02.12.2008 13:18

Не знам защо му е на Моуриньо такъв слаб, ялов и безрезултатен нападател като Дрогба, който на всичкото отгоре е и безкрайно лигав и безхарактерен. А и особено пък за сметка на Императора, който е един от най-добрите нападатели който в Интер някога сме имали. Това са само слухове според мен. Не вярвам Моуриньо да е толкова глупав. И освен това напоследък Адриано си е титуляр всеки мач.