Сър Алекс недоволен от головата суша

12:11
Сър Алекс недоволен от головата суша
Мениджърът на Манчестър Юнайтед не остана доволен от нулевото равенство при гостуването на Виляреал, с което двата отбора си осигуриха класиране в елиминационната фаза на Шампионската лига. "Червените дяволи" имаха няколко много добри възможности за отбелязване на попадение, но така и не успяха да превземат вратата ма "жълтата подводница".

"Ние заслужавахме доста повече в тази среща. Имахме много положения, но просто не намерихме мрежата. Техният вратар направи няколко достойни спасявания", коментира сър Алекс след мача.

"В крайна сметка обаче се радвам, че успяхме да се класираме напред в турнира, въпреки, че това не стана с победа", каза още мениджърът на Юнайтед.

Така след двубоя с Виляреал английския шампион Манчестър Юнайтед не успява да отбележи попадение вече във втори мач, след като направи безголово равенство с тима на Астън Вила.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martonik
26.11.2008 19:56

Сър Алекс знае най-добре какво трябва на МанЮ!!!А липсата на Бербо е очебийна!!!

Crissstiano
26.11.2008 19:43

sirpi Играе там където треньора смята че ще е най-полезен.Много ми е чудно когато Манчестър не бият всички обвиняват него,но той не е целия отбор,а да не би когато Кака и Меси са на терена за отборите си те никога не губят,а особено за Кака невиждам какво толкова прави на терена,миналата година направи 2 мача и му дадоха златната топка,а тази година си е назебележим

deadwiner
26.11.2008 19:39

Ммм трябваше може би да пусне Тевез още в началото,да не го държи резерва цял мач....

sirpi
26.11.2008 19:03

На Манчо му липсва Сколс, а не могат да му намерят заместник. Колкото до Роналдо ако намали симулациите може и да стане най добрия. В момента и Кака и Меси са с класи над него. За да стане един играч както
Crissstiano го нарича "супер играч" трябва сам да поведе отбора в мач като снощния, а не да се крие по тъча.

miros008
26.11.2008 19:00

Тц тц тц вие първо освирквате и обвинявате Бербо, че не играе и само ходи по терена без да се бори за топка или да вкарва голове, а сега пък без Бербатов на Манчестър няма кой да им прави играта.И без това мача срещу Виляреал не беше от голямо значение защото Манчестър вече се е класирал.И Кристиано Роналдо си игра даже много добре.

dqdti
26.11.2008 18:07

Ми като го няма Берба няма кой да им прави играта.

leketoo
26.11.2008 17:45

Тоя много е почервенял???Два мача не могат да вкарат на Виляреал и вече взе да хапа нокти. Нали много нападатели мн нещо?? И с Вила май ги фана липсата? Ся със Сити да няма ДЪРВО пак?

Notlike
26.11.2008 16:41

Много ме нерви този акробат - наистина! Идва ми някога като го сритат да се върти както обичайно, но този път без симулация. Циркаджия проклет, един Мартин върши повече работа от този надарен, мързелив и гноясал цирей!
------------
Другото ми аз казва, че все пак не е кой знае колко зле момчето, но му липсва комбинативност в големи количества

Crissstiano
26.11.2008 15:25

xaxaxa Ти ме уби направо не е супер играч Роналдо,само да ти кажа че в момента няма по-добър от него колкото и да ги е яд някои хора

RZ
26.11.2008 12:21

Като го няма Берба да им плете комбинациите