Шефовете на Блекпул към феновете: Носете си вувузели на домакинските ни мачове

16:13
Шефовете на Блекпул към феновете: Носете си вувузели на домакинските ни мачове
Отборът на Блекпул стана първият тим на Острова, който прикани своите фенове да носят вувузели със себе си по време на мачовете от Висшата лига на Англия през новия сезон.

Елитните Тотнъм и Арсенал, както Ипсуич Таун, Саутхямптън, Кардиф Сити и Лестър Сити, вече забраниха официално традиционния африкански инструмент да бъде използван на техните стадиони, но от Блекпул решиха да действат до друг начин.

Говорител на тима от стадион "Блумфийлд Роуд" заяви за вестник "Сън": "Ние сме готови да направим така, че атмосферата, която ще създадат нашите фенове да бъде много по-добра от тази на другите стадиони".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hella
21.07.2010 01:29

Много ясно, че е най-доброто. И дано и там не ни се налага да търпим тия отвратителни вувузели, цял месец в Африка беше достатъчен..

StarExperience
20.07.2010 19:36

ми кое е най-добро , може би Италианското или ПРЕМИЕРА ДИВИСИОН ?! В Испания има 2 отбора - Реал Мадрид и Барселона , завършват с по 100 точки а 3-ия на 30 зад тях , това ли е най-доброто първенство *evil* за Серия А какво да говоря , пълен ужас е това първенство , Интер всеки път шампион , Милан и Юве трагедии ..... *sick* ПРЕМИЕРШИП Е НАЙ-ДОБРОТО ПЪРВЕНСТВО ПРИЕМЕТЕ ГО *wink*

Montella
20.07.2010 18:23

Не. Излъгал се е по това, че в последните 5 години, Английските отбори са абсолютни доминанти на европейските турнири *smile*

sasedq
20.07.2010 17:47

Теб пък кой те излъга че е най доброто първенство ? Може би си си го помислил сам след невероятното представяне на англииските национали на световното ?

sahi
20.07.2010 16:15

Леле най-доброто първенство в света ако на секи мач се напълни с вувузели *sick* *erm* *thumb_down*