Полицаи разпитва Рибери и Бензема за случая с непълнолетната жрица на любовта

12:19
Полицаи разпитва Рибери и Бензема за случая с непълнолетната жрица на любовта
Френската полиция привика на разпит днес футболните национали Франк Рибери и Карим Бензема, като част от разследване за нелегална мрежа, осигурявала непълнолетни проститутки на ВИП клиенти, съобщи АФП.

Футболистите са привикани по искане на разследващия случая съдия, който проучва твърденията, че нощен клуб на Шанз-Елизе е осигурявал на клиенти малолетни момичета, работещи на повикване.

Едно от момичетата, което е обслужвало клиенти в клуба, вече даде показания за това, че е правила секс с двама футболисти, докато е била непълнолетна.

Ако се докажат твърденията, играчите ги грози три години затвор и глоба от 45 000 евро. Това ще стане при положение, че се докаже също, чe футболистите са знаели, че правят секс с непълнолетно момиче.

АФП допълва, че Рибери е пристигнал намръщен в полицейското управление в Париж и е отказал да отговаря на въпросите на репортерите.

27-годишният полузащитник на Байерн Мюнхен, роден в Булон, бе част от отбора на Франция, който се провали тотално на Мондиала в Южна Африка, отпадайки още в груповия етап.

22-годишният Бензема пък не попадна в състава на "петлите" за Световното, въпреки че игра в голяма част от квалификациите за първенството.

Рибери по-рано призна пред полицията, че е правил секс с млада жена, но настоява, че не е знаел възрастта й. Бензема не е коментирал твърденията досега.

Въпросното момиче - Захия Дехар, сега е на 18 години и 4 месеца. Тя разказа подробно за сексуалните си преживявания с Бензема през 2008 г., с Рибери през 2009 и със Сидни Гову през март.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ghasper
22.07.2010 09:14

Всичко ще мине и замине просто тая ку*ка си търси известност и парички и ще си ги получи а и Бензема я е е*ал когато е била или на 15 или 16 мн по рано от Рибери а пък задържаха Рибери *lol* Няма да жкарат в затвора никой това е глупост отиваш си плащаш си в публичен дом и те съдят...

fitnes_mania8
20.07.2010 20:22

ако бяха тираджий минало заминало ама като са известни работата е дебела *joking*

Pechenqgata
20.07.2010 14:56

кой е по виновен Бензема и Рибери че са я ебали непълнолетна или че тя сама им е пуснала... тя кут е проститутка те кво са виновни да не са я карали на сила да еба просатите французи *sick*

kolio_vg
20.07.2010 13:44

Да бе,доста оборот ще направи след тоя скандал,хубаво пиче е

kolio_vg
20.07.2010 12:23

Ако е тая на снимката,си заслужава да я ебеш,но да се върнем към темата,футболистите ще го изядат,а курвето ще стане доста известно покрай цялата история