Бербатов ще става висшист - приеха го в университет

11:51
Бербатов ще става висшист - приеха го в университет
Димитър Бербатов стана студент, съобщава Блиц. Нападателят на Манчестър Юнайтед е приет да учи за треньор в Националната Спортна Академия "Васил Левски".

На интернет страницата на НСА бе публикуван списък с имената на новите студенти, сред които фигурира това на Димитър Иванов Бербатов. Митко ще учи задочно, тъй като няма как да бъде редовно заради ангажиментите си в Манчестър Юнайтед.

Още през март стана ясно, че майката на най-успелия ни футболист - Маргарита, непрекъснато му говорела, че трябва да подсигури бъдещето си и с диплома за висше образование.

Завеждащият катедрата по теория и методика на физическото възпитание в Пловдивския университет проф. Веселин Маргаритов бе споделил, че звездата на Манчестър Юнайтед ще става студент под тепетата. Митко обаче избрал НСА.

В момента Бербо е на турне с Манчестър Юнайтед в Северна Америка. Българинът преди дни блесна с гол и две асистенции при победата с 3:1 над Селтик в контрола, играна в Торонто. В четвъртък рано сутринта (от 2:30 часа) Митко и съотборниците му ще мерят сили с Филаделфия Юниън.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manov93
20.07.2010 15:50

Явно на Бербатов му трябват още знания за футббол *thumb_up* *lol*