Ясен пуска резервите в Дъндолк

09:09
Ясен пуска резервите в Дъндолк
Треньорът на Левски Ясен Петров е решил да пусне голяма част от резервите в мача с Дъндолк в четвъртък. Както е известно, сините си осигуриха предсрочно класиране в следващия кръг на надпреварата след разгромната победа над ирландците с 6:0 на Герена.

Според информация на "7 дни спорт" от съблекалнята Петров иска да види всички футболисти, с които разполага, в игрова обстановка и именно поради тази причина е решил да заложи на голяма част от резервите. Другата причина за решението на треньорското ръководство на клуба са предстоящите мачове от трети предварителен кръг на Лига Европа и първия мач от първенството срещу ЦСКА на 1 август. Ясен Петров се е съсредоточил единствено върху продължаването на Левски напред в Лига Европа и затова иска да запази най-добрите си футболисти за следващитe кръгове.

Треньорът на сините със сигурност ще заложи на Шакиб Бензукан и Дъстли Мулдер в защита. Петров най-вероятно ще пусне в центъра на терена Лъчезар Балтанов, тъй като иска да запази силите нa Христо Йовов. Другият футболист, който също може да получи почивка, е Жоазиньо, като на негово място ще играе героят от първия двубой Даниел Младенов, а по дясното крило ще се подвизава Телкийски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация