Юнайтед праща Уелбек под наем в Съндърланд

18:47
Юнайтед праща Уелбек под наем в Съндърланд
Манчестър Юнайтед е готов да пусне младата си надежда Дани Уелбек под наем в тима на Съндърланд, пише английската преса.

Според "Сън" мениджърът на Съндърланд Стив Брус се е свързал с наставника на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън и дори е поискал да привлече за постоянно младока, но се е отказал, поради високата му цена. Юнайтед искат за играча 8 милиона паунда и така за Брус е по-изгодно да го вземе под наем.

Уелбек игра под наем и през миналия сезон, състезавайки се за тима от Чемпиъншип Престън Норт Енд. Младежкият национал на Англия вкара и вкара гол в първата контрола на Манчестър Юнайтед от турнето в Америка, когато "червените дяволи" победиха с 3:1 Селтик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
20.07.2010 02:08

Аз,честно казано,исам да си остане в ЮНАЙТЕД.Харесва ми и искам да се наложи в тима,но и Съндарланд не е лошо решение с оглед на др-те нападатели който са в тима!!!!!!! *devil*

Resorter
19.07.2010 23:38

Съндърланд стана сателит на Юнайтед. Добро решение.

manutd_forlife
19.07.2010 21:23

ее страхотно решение на САФ да го пусне да се развие и да играе повече докато е млад и без това имаме в повече нападатели нека поне се развиват по-младите в други клубове *thumb_up* *beer* *smile*