Вучинич: Четири отбора ще се борят за Скудетото

15:21
Вучинич: Четири отбора ще се борят за Скудетото
Нападателят на Рома Мирко Вучинич заяви, че няма намерение да напуска тима на "вълците".

Националът на Черна гора отдавна е свързван с трансфер в английската Висша лига. Манчестър Сити проявяват интерес към 26-годишния играч, но той иска да остане в Рим.

"Това са само слухове. Чувствам се добре тук. Ражда се една по-силна Рома, такава, която е по-добра от миналогодишната и това е заради новите попълнения Адриано и Симплисио. Това са играчи, които могат да придадат на отбора много класа. Винаги е приятно да играеш с бразилци", заяви острието.

На въпрос би ли играл в атакуващо трио с Адриано и Франческо Тоти, Вучинич отговори: "Възможно е, но трябва да сме готови да направим жертви."

"Това е четвъртата ми година в Рим. Това е красив град, който те кара да се развиваш. Разбрах, че никога не трябва да се предавам и трябва винаги да работя здраво, защото това е единственият начин да се постигат резултати. Аз летя ниско. Чувствам се като нормален играч, който се опитва да направи нещо наистина добро. Понякога успявам, понякога не. Вкарах много голове, което е важно за нападател. Интер все още са пред всички, макар че ще е трудно за Бенитес да повтори успеха на Моуриньо. Мисля, че четири отбора ще се борят за Скудетото - Рома, Интер, Милан и Ювентус", завърши нападателят на римския клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация