ЦСКА уволнява Мишел Платини

12:53
ЦСКА уволнява Мишел Платини
Мишел Платини ще бъде уволнен днес от ЦСКА, ако продължи със своеволията. Адашът на прочутия французин вбеси за пореден път всички вчера, когато не се появи при автобуса на юношите, които потеглиха за лагер в Банско. Лично Емил Костадинов беше заповядал на бразилеца да замине с талантите, информира "Стандарт". 

Нападателят обаче явно въобще не се е трогнал. Днес обаче Платини получава втори шанс. За Банско потегля и младшата възраст на "Червените" юноши. Ако отново не се качи в автобуса, просто ще бъде уволнен дисциплинарно. Така ЦСКА ще спести доста пари, а и ще освободи място за чужденец извън ЕС.

Платини дойде с големи надежди от Черноморец преди година срещу 600 000 евро и вкара страхотен гол в дебюта срещу Фулъм от Лига Европа. После обаче формата му падна, за да започнат магариите извън терена. Мишел дори не завърши миналия сезон в ЦСКА, тъй като отпраши към Бразилия. Обясненията бяха, че банка ще вземе къщата му, после се оказа, че домът му бил отнесен от наводненията.

Платини започна ударно и подготовката, като отказа да тренира първия ден заради пъпка. Преди седмица пък беше арестуван от полицията, тъй като караше с откраднати номера. Мишел ги загубил и обявил за гепени. После ги намерил и подкарал служебния автомобил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

neyravnovesen
19.07.2010 23:57

доста са го гледали наблюдателита на ЦСКА!...като французина от ПСЖ!.....саму ЦСКА! *lol*

donatelo
19.07.2010 18:48

600 000 евро за един гол!!!!Е тия ако неса идийоти, не незнам кои са?

naska
19.07.2010 12:57

много ми падна в очите Платини *sad*