Славия продава Жуниор на китайци

09:41
Славия продава Жуниор на китайци
Славия е на път да се раздели с голмайстора си Жуниор, съобщава "7 дни спорт".

Бразилецът замина за Китай, където ще мине проби в местен отбор. Ако бъде одобрен, нападателят ще подпише договор. Китайците са готови да броят за него над 500 000 евро. Жуниор пристигна на "Овча купел" миналото лято и веднага започна да бележи. Той завърши сезона с 12 гола.

Евентуалната продажба на Жуниор е една от причините това лято Славия да привлече двама нападатели - Иван Цачев от Левски и голмайстора на Западната "Б" група Николай Божов от Академик София. "Белите" имат и Тодор Колев, който също е доказал голмайсторските си умения. Жуниор е поредният чужденец, към когото интерес проявават отбори от чужбина. Уест Хям поиска Раис Мболи, а Сибир - Стив Ренет.

Футболистите на Славия се разиграха в последната си контрола от лагера в Банско. Те отнесоха Спортист Своге с 6:0. Силен мач направи сърбинът Павле Попара, който се завърна в отбора след неуспешен опит да си уреди трансфер. Той вкара първия гол. На два пъти точен бе новият Антонио Павлов, който дойде на "Овча купел" от Видима. Разписаха се още юношата Спас Георгиев и Николай Божов. Един път В. Димитров от Спортист си отбеляза автогол.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация