Моуриньо нападна селекционера на Франция

20:28
Моуриньо нападна селекционера на Франция
Наставникът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо обвини националния отбор на Франция за контузията на Патрик Виера. Португалският треньор често обвинява селекционера на "петлите" Раймон Доменек, че френските играчи винаги се връщат с контузии след лагер на националния им отбор.

Миналият месец той специално помоли Виера да бъде освободен от задълженията си към представителния тим и сега, когато бившият футболист на Арсенал и Ювентус отново е контузен, Моуриньо обвинява Франция за състоянието му.

"Виера има проблем. В събота той игра две минути, не можеш да се контузиш за толкова малко време", заяви португалският специалист.

"Кой знае откъде се е появил проблемът, може би е от миналата седмица. Дали се е случило с националния отбор ще трябва да попитате Патри", допълни още Моуриньо.

Обвиненията на Моуриньо дойдоха точно преди мача на Интер с гръцкия Панатинакос, където ако италианците победят ще са безапелационни водачи в своята Група "В", с което ще осигурят безпроблемното си преминаване към следващия етап на шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RZ
26.11.2008 09:36

Отличян треньор за дефанзивна тактика и победи с по 1:0