Кенийски маг \"бае\" на Моуриньо за бляскаво бъдеще

08:39
Кенийски маг \"бае\" на Моуриньо за бляскаво бъдеще
Кенийски магьосник ще "бае" за успехите на Реал Мадрид.

В началото на юни новият треньор на "кралския клуб" Жосе Моуриньо е посетил шамана и е поискал помощта му за бляскавото бъдеще на "белия балет". Специалния бил на почивка със семейството си в Кения и се е срещнал с четирима марабу (наименование на източно-африкански магьосници, които дават съвети или се занимават с баене, използвайки религиозни традиции от исляма, анимизма, вуду и християнството).

"Моуриньо се свърза с мен чрез посредник и срещата ни мина при пълна тайна, защото не искаше да се знае от медиите", разказа марабу Мзее Мактхуб.

"Той бе докаран в туристическо комби, а с него бе и съпругата му. Поиска от нас да му помогнем в новата му работа. Моуриньо каза, че има трудна мисия в Реал Мадрид и че иска да спечели уважението на хората, с които ще работи", каза още магьосникът.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
19.07.2010 15:43

Ако пак бие барса,но заслужено,ще го призная за треньор наистина.Не че сега не е,но... то ще си проличи всъщност през новия сезонх.И все пак му желая успех.Той ще бъде единствената интрига за барса според мен и през новия сезон.

Hella
19.07.2010 13:20

Защо не го заведе да бае на защитата на Реал, по-добре щеше да е.. *thumb_up*