Стенли: Може би сега е най-добрият момент да срещнем Англия

08:23
Стенли: Може би сега е най-добрият момент да срещнем Англия
Стилиян Петров вдигна поглед към "Уембли", където на 3 септември трябва да изведе България срещу Англия. Капитанът на националите говори пред сайта на клуба си Астън Вила за старта на евроквалификациите.

"Всички в България нямаме търпение да дойде мачът. Знаем колко трудно ще бъде. Сигурен съм, че Англия ще изглежда много различно от световното. Фабио ще направи много промени. Вероятно в състава ще бъдат и много мои съотборници от Вила - Габи Агбонлахор, Ашли Йънг, Стюарт Даунинг... Това е страхотна новина за тях и за клуба. Но не и за България...", сподели Петров.

Капитанът и на Вила игра на митичния стадион преди 4 месеца във финала за Купата на лигата срещу Димитър Бербатов и Манчестър Юнайтед. Халфът разкрива, че именно деветката ще липсва най-много.

"Бербатов се отказа, ще ни е много трудно. Ще се опитаме да се подготвим психически и тактически за мача. Не храним илюзии и знаем, че английските играчи ще са на върха на мотивацията.Но кой знае? Може да се окаже, че това е най-добрият момент да срещнеш Англия. А може и да е най-лошият... Тук звездите на отбора бяха много критикувани за представянето им на световното, но не мисля, че това ще се отрази на "Уембли". Стадионът ще е пълен, а феновете ще подкрепят отбора си, защото английските запалянковци са сред най-добрите в света. Не трябва да позволим това да ни повлияе по какъвто и да е начин. Трябва да сме готови и силни!", каза още Стилиян.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
19.07.2010 16:06

Стискам палци на момчетата да се представят добре и да изненадат прехвалените англичани *thumb_up*

idol_bg
19.07.2010 12:48

Какви левове,какви пари бе хора.За България трябва да се играе без пари.Дори само затова че си получил повиквателна,трябва да си готов да изореш терена.Повечето ни синковци играят в чужбина,в известни отбори и взимат пари които много хора в БГ дори не са виждали с очите си.Защо са им пари тогава....за 4-5 мача в годината.За страната си трябва да си готов да умреш,без всякакви претенции,още по-малко пък...финансови.Мъжкари трябват на отбора,такива каквито бяха през 94-та.От сегашните ни национали само Мартин и Божинов демонстрират такова нещо.Никога досега не съм ги чул да мрънкат,за каквото и да е.Всички останали,трябва много сериозно да се замислят.Дори и Стилян,който макар и много рядко,също си позволява да хленчи и да поставя личните си виждания за играта,над България.Какво значи...."трябва да излезнат крайно мотивирани"...? Какво може да ги лиши от мотивация.....липсата на кинти ли ? Силно се надявам,най-после да играят не като татуирани манекени,дори не като футболни звезди,а като българи.

kolio_vg
19.07.2010 11:40

Дано футболистите излезат крайно мотивирани и Стоилов пусне правилните играчи,иска ми се вече България да я гледам на голям форум писнаха ми смотани държави като Хондурас и от рода да се подвизават,групата ни е съвсем преодолима,така че са длъжни нашите да се раздадат и от БФС да им отпуснат някой лев не да пребират всичко те *smile*

Katsarov
19.07.2010 11:23

никав x излизаме за победата ! вярвайте в чудеса

ceco26
19.07.2010 10:46

Наш'то Боже /Божинов/ и компания да се стегнат и Х-са ни е уреден. *beer* *joking*