Ясен Петров дава шанс на Бензукан срещу Дъндолк

08:11
Ясен Петров дава шанс на Бензукан срещу Дъндолк
Защитникът на Левски Шакиб Бензукан ще получи последен шанс, пише "7 дни спорт".

Той ще играе в реванша срещу Дъндок в четвъртък, но не защото е много заслужил, а защото треньорът Ясен Петров иска за запази титулярите. "Сините" победиха с 6:0 на "Герена" и вторият мач е само протоколен.

Мароканецът се провали в предсезонната подготовка. Бе слаб и в контролите и това му коства титулярното място в центъра на отбраната на Левски. Вместо него срещу ирландците игра Йордан Милиев, до него бе новото попълнение Иво Иванов. Очаква се и в бъдеще да се разчита на тях.

Ясен Петров вече е провел разговор с Бензукан и му е обяснил, че е крайно недоволен от него. Треньорът обаче се е съгласил да даде още един шанс на мароканеца в реванша с ирладнците. Ако играе добре, Бензукан ще получава шансове и в бъдеще. Но ако се провали, може да си търси нов отбор през зимата.

Преди началото на сезона мароканецът бе гласен за титуляр. Ясен Петров обаче бързо промени решението си, след като видя отношението на защитника към тренировките и контролните мачове. Резултатът не закъсня - играчът загуби не само титулярното си място, но изобщо не попадна в групата за двубоя срещу Дъндок от втория предварителен кръг на Лига Европа.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toblero_Bg
19.07.2010 09:20

Това момче винаги има контузии от както е в Левски. Според мен ще е грешка ако го пусне.