Пуйол: Фабрегас е бъдещето на Барса и Арсенал не може да предотврати това

18:01
Пуйол: Фабрегас е бъдещето на Барса и Арсенал не може да предотврати това
Барселона е бъдещето на Франсеск Фабрегас и Арсенал не може да направи нищо по въпроса, смята защитникът на "каталунците" Карлес Пуйол.

Според бранителя обаче Сеск не е човек, който ще тръгне да "извива ръцете" на клуба си, за да го пуснат на "Камп Ноу".

"Той е страхотен човек и отчаяно иска да играе в Барселона. Според мен Арсенал трябва да уважи класата му и да покаже същата класа като освободи един играч, който е направил толкова много за отбора. Сеск не е от хората, които ще бъдат груби и ще използват различни трикове, за да накарат клубовете си да ги освободят. Това просто не е неговият стил и затова заслужава респект", каза Пуйол.

"Той просто страшно силно копнее не само да играе в най-добрия отбор в света, но и да се върне у дома. Фабрегас е бъдещето на Барселона и Арсенал няма да може да направи нищо, за да предотврати това. Прекарах 6 седмици с него и мога да кажа, че Барса е единственият клуб, в който той иска да играе. Най-лошият сценарий ще бъде, ако трансферът се забави с 12 месеца. Това знаят добре в Арсенал, Барселона, а и самият играч", сподели още защитникът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FCB_Aso7o
19.07.2010 16:37

О, имаме няколко заучени фрази, браво. Прихващате от "феновете" на Реал. manutd_forlife, само да те светна, че ние нямаме спонсор, който ей така ни дава пари, защото го носим на фланелката. Не сме като Реал или Милан, на които bwin им е основен спонсор /няма нищо лошо, просто ние не сме така/. Да си забелязал да пише нещо друго отпред освен Уницеф? Сега можеш да ми кажеш кои са тези много спонсори. *smile*

rokera_henry
19.07.2010 14:26

ricky85, не се самообиждай, бе, имбицил. Този най-посредствения отбор за когото пишеш сигурно е Барселона, защото не ние обиждаме, както виждаш в по-долните постове, ако можеш да четеш изобщо, което ме съмнява съдейки по неграмотните ти и дебилски писания. По-добре замълчи, защото някой може да си помисли, че си тъп, ама като се обадиш всички се обеждаваме в това. И ако си малко умен, ще спреш да пишеш за посредствени отбори, защото доста се излагаш с това твое изказване, макар че ти си си изложен от природата, но ти не си виновен то тя те е осакатила да бъдеш нещастник, комплексиран и озлобен смотаняк, който виси пред компа, за да се заяжда и обижда. И вземи виж наистина кой започва да обижда и ми посочи от долните постове кой започва да обижда феновете на даден отбор и ще се усетиш колко си прост и заблуден!

Xmeno
19.07.2010 14:03

аз не знам кои фенове се ядосват че великия им и непобедим отбор е изпуснал един добър млад футболист и не могар да си го върнат после.забележете колко е жалък отбора на барселона. смешни сте това лято много.а и за напред също ще сте доста смешни след като моуриньо е треньор на реал мадрид *beer*

manutd_forlife
19.07.2010 09:17

ricky ми не всеки отбор има толкова спонсори като вас вие за този сезон имате само 50 млн то са нищо нали? ама отбор като ливърпул имат само 15 млн ама пак могат да вземат добри футболисти а вие давате 40 млн за футболист и имате в вашият отбор около 4-5 които играят на тяхното място вие едва разбирате от футбол просто гледате да изкупите най-добрите футболисти. Ти трябва да си луд да даваш толкова много пари за един футболист като има много хора в отборати които могат да го заменят

ricky85
19.07.2010 01:02

rokera_henry Абе нещастник вземи се оправи че си прост бе галфон. Ти не виждаш ли че вие фенчета на най посредствения отбор избивате комплекси и обиждате Барса. Заблудени и жалки сте вие фенчетата на Арсенал ,защото си мислите че това е голям клуб а всъщност всички знаем че е един посредствен отбор. И ако си малко умен ще видиш кой започва пръв да обижда и да избива комплекси. Нямам повече какво да ти кажа, нещастник гледайте си нещастния отбор, печелете си Карлинг Къп радвайте се на 3 място в Англия и трайте.

rokera_henry
19.07.2010 00:29

Вземете напуснете пещерната си обстановка и вижте, че отвън има живот и спрете да избивате комплекси по форумите на Уинър. Ако ще пишете коментари, пишете по темата без ограничените ви и плоски простотии, защото никой не е длъжен да ви чете безмислиците, за да разбере човек колко сте забутани и жалки... Лека ви вечер и като пишете нещо помислете час-два, за да не се изложите отново..

rokera_henry
19.07.2010 00:26

Barca_fen112, аз пък се кефя на ей такива разглезени прости хетърчета като теб и един по-долу в коментарите. Ей такива като вас не трябва да им се позволява да пишат коментари. Тук се говори за футбол, а не е поле за изяви и избиване на комплекси. Все много лаете колко много добри сте, а колко футболисти сте изкупили от Атсенал?! Да почвам ли да изброявам?! Не мисля да го правя, че ще ми свърши лимита от символи за писане, ама това е защото сте много "велики". Още едно въпросче. Като Фабрегас е бъдещето на Барселона, защо го пуснаха да си замине в посока Арсенал и след толкова години не си го потърсиха, а чак когато Венгер го доразви и направи от него звезда? И още нещо отностно това, че ще сме и без Фабрегас, ами само да ви кажа, че Арсенал беше в повече от половината сезон без него и няколко основни звезди и пак бяха в борбата за титлата, така че седнди да си напишеш домашното преди да напишеш някоя от поредните си дебилщини! Просто още веднъж показвате колко сте долни и жалки и Футболистчетата на Барца със елементарните и подмолните изказвания и повечето от феновете на този отбор със заядливите си бликащи от простотия и неграмотност коментари тук..

Barca_fen112
18.07.2010 23:12

Madoto_1 ако Фабре остане докато спечелите титла ,то значи няма да напусне никога ! Умирам си от кеф да гледам ядът на заблудените и тъпи фенчета на Арсенал . Сеск е играч на БАрса приемете го . Дали ще е този сезон или другия все тая ! Барса няма да загуби нищо ,но Арсенал ще загуби много *wink*

Madoto_1
18.07.2010 22:49

Според мен Фабрегас ще остане при нас докато спечелим титла и след това ще си замине.Арсенал без Фабрегас не е чак толкова зле, не знам защо всички си мислите, че без него ще сме много по-слаби.Всички говорихте така и за Анри,Пирес,Виера и др. , но се видя, че можем и без тях.А за Пуйол какво да кажа - голям боклук е тоя грозник *smile*.

ricky85
18.07.2010 20:00

Да Фабрегас го чакат дълги години в Арсенал. НО има едно НО той не е толкова глупав и заблуден да остане в Арсенал и да бъде обречен на посредственост. Момчето иска да печели ТИТЛИ, а това както знаем всички няма как да го постигне в Арсенал. Айде наздраве *beer*

RosickyBoy
18.07.2010 19:52

Ако не се лъжа Пуйол е на 33 години ... Фабрегас докато дойде в Барселона, ти няма да играеш, къдравелко *thumb_up* Фабрегас го чакат дълги години в Арсенал *smile*

FCB_Aso7o
18.07.2010 19:52

rusev, rusev и на теб не ти е лесно... Не знам Барса дали са "отборче", но сигурно за последните 5 години имат повече титли отколкото Арсенал за цялата си история. И Сеск ще дойде в Барселона, ако не сега, то следващото лято. Но тогава въпросът ще е, какво ще прави Арсенал без своята звезда, а? Дали няма да се бори да влезе в Топ 4?

rusev11
18.07.2010 18:23

Пуйол що не си гледа отборчето там и да спре да дава мнението си.На никой не му е интересно да чете изказвания на тоя нагляр.Сеск остава в Арсенал и всички каталунци могат да се пукнат от яд.Като са стиснати да не мечтаят за скъпоструващи звезди,а да пазаруват от севиля.Този пък прекалиха тотално и станаха същия цирк като в Мадрид.А Пуйол да гледа себе си че това май му беше с силната игра на тоя дъртак.