На \"Анфийлд\" сменят Масчерано с датчанин от Юве?

15:31
На \"Анфийлд\" сменят Масчерано с датчанин от Юве?
Халфът на Ювентус Кристиан Поулсен е сред вариантите за заместник на Хавиер Масчерано в Ливърпул, съобщава италианската преса.

Новият мениджър на "мърсисайдци" Рой Ходжсън още не се е свързал с аржентинския халф, който в момента е на почивка и не отговаря на мобилния си телефон. Този факт допълнително засилва спекулациите, че Масчерано ще се присъедини към Интер, където отиде и бившият му наставник на "Анфийлд" Рафаел Бенитес.

Поулсен дойде в Юве от Севиля, но не успя да се адаптира и да си спечели титулярно място, въпреки честите контузии на Мохамед Сисоко. Цената на датчанина значително спадна и Ливъпрул има шанса да го привлече изгодно.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
18.07.2010 18:23

Фенербахче, ако не се лъжа го искаха миналото лято. Двата клуба се бяха разбрали за цената, даже на него му бяха предложили над 3,5 млн евро на година, но жена му не искала да живее в Турция.

baldwin_goth
18.07.2010 17:52

Е то не трябва да си особено "изискан", че да не искаш да играеш в Истанбул. Особено, ако си датчанин. *wink* А иначе, не ми се струва равностоен този трансфер... Смисъл, Масчерано е и по-млад, и по-добър. Но пък от финансова гледна точка може и да е добре за клуба. *smile*

feim_g
18.07.2010 17:05

Този е много изискан. Вече колко 2-3 години поред Галатасарай и Фенербахче искат да го закупят, но той нямало да играе в Истанбул. И според мен не си заслужава, защото е на години.

anelka79
18.07.2010 16:54

Сърбина беше спазарен много преди да дойде Ходжсън...

tymypa
18.07.2010 16:05

оф с новия трениор мислех че ще се оправи тази глупава трансферна политика... ама не... продаде бенаюн и взе някъв недъгав сърбин. ще продава масчерано и ще вземе някой който не знае как се играе футбол, после пък щял да взима некъв французин Реми който е нападател и за 70 мача има 20 гола направо нямам думи тоя е най-класния нападател пък и 15млн ще дават за него хаха те вместо нагоре да тръгнат след лошия сезон ще пропаднат още по надоло

Juventus_tifoz
18.07.2010 15:42

Да го взимат. Че за два сезона само един гол има. Юве го взе за 10 млн, а сега ако вземат 5 за него ще е добре.