Треньорът на Дъндолк: И най-големите щяха да загазят на \"Герена\"

15:11
Треньорът на Дъндолк: И най-големите щяха да загазят на \"Герена\"
Гръмката победа на Левски с 6:0 над Дъндолк сериозно уплаши всички в Ирландия.

Мениджърът на тима Йън Фостър пък стигна още по-далеч, след като заяви пред местните медии, че в четвъртък дори големите клубове от Англия е нямало как да се спарят със "сините" на "Герена".

"Трябва да гледаме в собствения си двор, защото не можем да направим нищо срещу класата на Левски. Специално онази вечер много от големите клубове в Англия нямаше как да се справят в България. Не ни остана нищо освен да играем за нашата чест и морал в реванша. Преди това трябва да се вдигнем за шампионатния мач със Сейнт Патрикс. Много е трудно за всеки, който е загубил с 0:6. Няма обаче за какво да съжалявам. Няма от какво да се крием. Просто Левски ни отнесе. От първата минута атаките им започнаха да прииждат като вълни. Отличен отбор", коментира Фостър, цитиран от "Стандарт".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BaRtEnDaZ_
19.07.2010 12:57

Според мен, ако спрем да се плюем взаимно и ако започнем да подкрепяме всичките си български отбори, ще започнем да жънем успехи, защото така може би напрежението ще бъде по- малко върху играчи и треньори и всички ще срещат по- голяма подкрепа от повече хора.

balkanfootball
19.07.2010 08:19

радвам се че българите започнаха да се обединяват около нещо.Още повече ме радва че това нещо е футбола.Заклет фен съм на Левски и много ми хареса как играха срещу Дъндолк.Стискам палци на всички български отбори и ще се радвам ако най-после спрат келешлъците и лапетиите и всички ние се обединим около тия отбори и българския футбол.Разберете че само единни можем да се борим с каквото и да било.Днес това нещо ще е футбола,утре може да са проблемите в собствената ни държава.Няма значение,народопсихологията е време да се промени и се радвам че се променя макар че според мен мачът на 1 август ще развали доста напредъка ни.

golemiq_geshan
19.07.2010 01:06

Първия коментар кеф ми прай да го чета ... Ейтуй е истината Евала ти прая *thumb_up* *party* *beer*

dre
18.07.2010 23:44

Дано тази година да гледаме 3 отбора в групите , много ще се радвам .

jumperboy
18.07.2010 15:46

Успех на вси4ките ни отбори .. *thumb_up* *beer*

ivelina3
18.07.2010 15:29

вапреки 4е съм от цска ми става приятно като земат да сравняват бг отбор с англииските.. едно хубаво признание наи после *smile*