Тиери Анри: Искам да се върна в Арсенал, ако трябва ще разнасям вода!

14:31
Тиери Анри: Искам да се върна в Арсенал, ако трябва ще разнасям вода!
Арсенал ще остане любимият клуб в сърцето на френския нападател Тиери Анри.

Голмайсторът, който на скоро премина от Барселона в Ню Йорк Ред Булс сподели, че желанието му е един ден да се върне при "топчиите", дори на "поста" разносвач на вода!

"Когато се откажа от футбола, искам да се завърна в Арсенал, независимо на какъв пост. Обичам клуба и с удоволствие дори бих изпълнявал ролята на момчетата, които носят водата", сподели Анри.

"Престоят ми в САЩ ще бъде последното предизвикателство в кариерата ми. Искам да спечеля поне още един трофей. Договорът ми е дългосрочен и мога да спра, когато пожелая. След това искам да бъда пак част от Арсенал, този клуб ми даде много", каза още нападателят.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fashiong
19.07.2010 02:40

Много уважавам Анри, но въпреки всичко както каза blago_90, той направи огромна грешка с преминаването си в Барса. Жалко че се махна и не завърши кариерата си в Арсенал.

blago_90
18.07.2010 21:21

Може би не знаеш, обаче именно когато Анри беше в Арсенал беше и периодът, в който Арсенал всяка година беше с трофей.Превърна се и в легенда на клуба и във водещ голмайстор за всички времена, защото за сезон имаше поне по 30-тина гола.След това отиде при лешоядите от Барцилона и формата му спадна тройно.Подобно нещо стана и с Хлеб, дано сега Фабрегас да не направи същата грешка...

sasedq
18.07.2010 16:50

Човека почти цялата си кариера прекара в Арсенал и какво спечели ? Не достатачно титли за футболист от неговия ранк. Отиде в барселона и спечели мечтаната за него ШЛ

FAB_4
18.07.2010 16:14

абсолютно, но Анри доказва, че във футбола все пак не всичко е Челски и Кристиановци.