Ливърпул изпреварва Тотнъм за подписа на Джо Коул

14:11
Ливърпул изпреварва Тотнъм за подписа на Джо Коул
Новият мениджър на Ливърпул Рой Ходжсън ще опита да изкуши английския национал Джо Коул с доста примамлива оферта.

Според "News of the world", "мърсисайдци" ще предложат на халфа 3-годишен договор и седмична заплата в размер на 90 000 паунда. Освен това, Коул ще получи и гарантирано титулярно място в състева.

Контрактът на полузащитника с Челси изтече и Джо вече е свободен агент. Към момента най-близо до подписа му изглежда Тотнъм. Друг лондонски клуб – Арсенал също желае да привлече футболиста.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologa
19.07.2010 23:27

тоя продажник "igotleanxD -челси му предложиха същата заплата " подписа с Ливърпул но нз на ква заплата *thumb_down*

Notlike
19.07.2010 11:06

Пич, те почти всички фенове на Челси са от тази година *joking* А иначе Джо не искаше в Челси, защото му писна да се въртят 4-5 крила на поста му, а той преди играеше по 30+ мача от ПШ, накрая изигра едва 5 от възможни над 30. Как мислиш - за парите ли отива? Иначе аз се надявах, че някой измежду Балак и Коул ще дойде при нас - дано стане. Това момче е невероятно *smile*

igotleanxD
18.07.2010 14:57

Ужас защо Джо постъпва така аз съм фен на челси от 2003 много го харесвам и той е там от доста дълго време от челси му предложиха същата заплата а той се маха ако отиде в ливърпул ще се превърне в предател и доста фенове на челси ще го намразят сигурно .... !

kolio_vg
18.07.2010 14:17

Дано стане този трансфер,на Ливърпул ще им пасне идеално,просто имат нужда от такъв играч,ще им е полезен и ще накара Торес да остане при мърсисайдци *smile*