Моуриньо иска двама защитници на Ман Юнайтед

12:13
Моуриньо иска двама защитници на Ман Юнайтед
Наставникът на испанския гранд Реал Мадрид Жозе Моуриньо иска да привлече в състава си двама бранители на Манчестър Юнайтед. Става дума за централния защитник на "червените дяволи" Неманя Видич и левия бек Патрис Евра.

Според медиите на Острова след неуспеха си да вземе на "Сантяго Бернабеу" крайния бранител на Челси и Англия Ашли Коул, сега Специалния ще отправи оферта за Евра на стойност 20 милиона паунда.

Испанският всекидневник "Марка" пък твърди, че Моуриньо ще направи всичко възможно, за да има в състава си и Неманя Видич, а както е известно и самият сръбски национал предпочита трансфер в Испания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
18.07.2010 14:14

Писна ми от тая глупава политика на Реал,защо не си направят собствени звезди като всички отбори ми само ми купуват,ся искат Видич и Евра,защо искат да расипат поредните 2 футболиста,имат всестен футболист като Игуаин и се чуваха слухове,че искат да го продадат,защо? Защо Ван дер Ваарт е на скамейката за сметка на ония Гаго или Гарай,не става просто тоя отбор,смешни са. Жалкото е,че и Мауриньо ще развали репутацията си,за пари какво ли не правят хората *smile* Barca forever! *party*

gopencet0
18.07.2010 13:29

Много зеха да искат Реал Мадрид вече Видич тоя боклук да се маха като иска ама Евра да си остане. *thumb_up*